^
     

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Tähdet

Nämä Bodenin tähtipolvihousutkin sitten tulivat jo jokin aika sitten. Nyt on siis koko syksyn ennakkotilaus toimitettu. Aivan ihanat ovat nämäkin! Pituutta löytyy reilusti, joten kaappiin päätyvät odottamaan Toukan kasvua (kuten oli tarkoituskin). Koko näissä siis 18-24kk (ja Toukka nyt 16kk). Tuntuu hyvin pitävän koot paikkaansa näissä Bodenin vaatteissa.
Ja mä olen nyt ihan koukussa :) Kuinka monta mallistoa Boden tekeekään vuodessa? Onko nyt myynnissä oleva koko syksyksi ja talveksi vai tuleeko vielä talvivaatteita erikseen? Alennusmyynnit on joulun jälkeen ja kesäisin, sen tiedän. Entäpä näitä ennakkotilausmahdollisuuksia? Kuinka usein niitä on, vai oliko tämä joku poikkeustapaus? Toivottavasti joku täällä blogimaailmassa vinkkaa seuraavastakin, jos ei sähköpostia taaskaan tule! Olen ollut niin tyytyväinen kaikkiin Boden ostoksiini, että mielelläni näitä jatkossakin meille tilaisin :)

6 kommenttia:

 1. Mä voisin myös koukuttua :) Sisävaatteissa tosiaan tuntuisivat koot pitävän hyvin paikkansa.

  VastaaPoista
 2. Käypä Boden.Uk sivuilla, siellä on se newsletter-tilaus. Kovin usein sieltä ei kyllä meiliä tule, mutta kuitenkin;-). Bodenin laatu on minustakin hyvää ja mallistot reippaan raikkaita. Ei liian klassisia eikä liian retroja, vaan siltä väliltä!

  Aivan mielettömän upeita kenkiä sinulla tuossa alemmassa postauksessa! Ja arvaa mitä, tein ensimmäisen Net A Porterin-tilaukseni, vähän sinun innoittamanasi. En ole koskaan oikein jaksanut selailla niitä meilien mukana tulleita tarjouksia mutta kun tajusin miten tyylikkäitä asuja olet löytänyt, tein sen;-).

  Upeita kenkiä sulla tosiaan ja näin "vanhana kenkämyyjänä" huomaan että pidät niistä myös erittäin hyvää huolta;-). Onko sulla jotain suosikkikauppoja, mistä teet noita merkkikenkälöytöjä?


  Oikein ihanaa päivää teille!

  VastaaPoista
 3. Mizumi: :) Nää on kyllä todella kivoja ja laadukkaita vaatteita.

  Vauhtivekaroiden äiti: Kiitos!

  Aamunkukka: Mä mielestäni olen jo Bodenin listalla kun aina joskus tulee sähköpostissa tietoja tarjouksista yms. Mutta tosta syksyn ennakosta en saanut mitään mailia... Hyvä kuvaus muuten Bodenin vaatteista! :)

  Ja kiitos kenkäkehuista :) Kyllä mä noista pyrin huolta pitämään, että kestävät mahdollisiman pitkään. Kenkiä ostelen samoista kaupoista kuin vaatteitakin eli Net-a-Porterista, Outnetistä, Matchesiltä ja Yooxilta.

  Mielenkiinnolla odotan mitä tilasit NAPista! Aikaa ja vaivaa se vähän vaatii, että noista kaupoista löytöjä tekee. Valikoimat vaihtuu suht nopeaan ja parhaimmat menee hetkessä (varsinkin Yooxilla ja Outnetissä), mutta musta se on sen arvoista ;)

  VastaaPoista
 4. Käypä katsomassa preview, siellä on taas jotain uutta! :)

  VastaaPoista
 5. O-ou! :) Kiitos tiedosta! Täytyykin nähtävästi vierailla tossa osoitteessa usein. Nyt oli jotain talvivaatetta tosiaan tullut, mutta aika vähän. Tuleekohan niitä vielä lisää?

  VastaaPoista