^
     

lauantai 21. elokuuta 2010

Viikonloppua

Menossahan tuo vielä on, viikonloppu, mutta me otettiin Toukan kanssa varaslähtö jo perjantaina :) Mun äiti tuli koko päiväksi kylään. Käytiin intialaisessa lounaalla, juteltiin ja kahviteltiin Toukan päiväuniaika, sitten mummi pääsi leikkimään ja lukemaan kirjoja ja lopuksi käytiin vielä vähän ostoksilla. Toisin sanoen: meidät hemmoteltiin Toukan kanssa ihan pilalle! :)Äiti halusi ostaa mulle parvekkeelle Airamin aurinkokennoilla toimivat niinipallolamput ja niille tuollaiset korilyhdyt. En vastustellut kun olin noita valoja itsekin mielessäni pyöritellyt, meidän parvekkeella kun ei ole sähköpistoketta. Talveksi otan sitten nuo valot pois ja laitan kynttilät tilalle.

Tänään puolestaan suunnattiin koko perheen voimin Korkeasaareen. Yläkuvassa Toukka hämmästelee emuja, alla wallabeja. Korkeasaaressa on musta kiva vierailla ihan muutenkin, mutta erityisen ihanaa oli kun sai seurata Toukan iloa ja intoa ja hämmennystä erilaisista eläimistä :)

Toukalla päällä Marimekon raitapaita ja Girandolan sammarihaalarit (harmiksemme todettiin, että nää on nyt liian pienet - seisoessa ja kävellessä ihan ok vielä, mutta Toukan kyykkiessä ja istuessa haaroissa olevat nepparit poksahtaa auki).


Mitähän sitä huomenna keksisi? Ehkä mennään tänne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti