^
     

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Tänään

Eilen ulkoiltiin tihkusateessa ja testattiin samalla Ticketin Plain Rain ensimmäistä kertaa kunnolla - ja hyvin toimi! Poika oli ihan kuiva kun päästiin kotiin :) Tänään testattiin sitten lätäkkövarustus, sillä tänään on ollut sadekuuro sadekuuron perään.


Vähän ennen lounasta sattui sopiva tauko ja puin Toukalle päälle Molon keltaiset kurahaalarit ja Plain Rainin takin. Jalkaan tietysti kumpparit (meidän on Småfolkin). Sen verran lämmintä oli, että paljain käsin ja päin mentiin (kun tuossa takissa on kuitenkin fleecevuori). Hupun nostin päähän kun sade taas alkoi.

Ja hyvin toimi tämäkin asu :) Pihalla touhusi innoissaan ja sisällä vaatteista kuoriutui taas ihan kuiva poika! Nuo kurahaalarit on kokoa 86/92, mutta yllättävää kyllä, noissa on niin hyvät säätövarat, että tuollainen 81cm ukkokin pystyi niitä ihan hyvin pitämään. Lahkeissa on toki reilusti pituutta, mutta lahkeensuut saa kiristettyä tiiviisti kumppareiden ympärille ja kenkäremmitkin sai todella lyhyeksi, joten eivät laahaa maata tai ole muuten tiellä. Samoin henkselit sai kivasti tiukennettua.


Mulla oli hieno suunnitelma, että käveltäisiin ton pihan/parkkiksen läpi läheisen ojan rantaan katsomaan sorsia, mutta Toukka viihtyi noissa lätäköissä niin hyvin, että ei me mihinkään ennätetty mennä. Sainpa hyvän muistutuksen siitä, että aina ei tarvitse olla suuria suunnitelmia, vaan tekemistä ja ihmettelemistä löytyy lähempääkin :)


Playing outside after (and in) the rain! :) He was so happy splashing water with his boots or hands just outside our front door! Nevermind my plan to go and watch the ducks :)

2 kommenttia:

  1. Ihana yhdistelmä tuo keltainen ja ruskea! Kivoja lätäkkökuvia, meilläkin niissä viihdytään :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja sadepäivien kuvia :) lätäköt on pop!

    VastaaPoista