^
     

maanantai 30. elokuuta 2010

Taiteiden yö

Perjantaina mentiin Toukan kanssa miestä vastaan keskustaan ja lähdettiin sitten koko perheen voimin Taiteiden Yöhön.


Ensin piti kuitenkin saada ruokaa. Mihinkään hienoon ravintolaan ei ollut tarkoitus mennä ja monet paikat oli aika täynnä, joten päädyttiin sitten meille uuteen food courtiin Kampin alakerrassa. Paikka ei ollut mitenkään erityisen kivan näköinen, mutta tilattiin kuitenkin annokset thai-ruokaa ja ne onneksi olivat kovin maistuvat. Toukkakin tykkäsi :)

Mannerheimintien varrelta saatiin Toukalle ilmapallo ja sitten suunnattiin Töölönlahdelle. Käytiin Hakasalmen huvilalla katsomassa vanhoja valokuvia Helsingistä ja sitten vaan kierreltiin puistossa. Amfiteatterilla pysähdyttiin katsomaan jotain kansantanssi ja -lauluesitystä.


Toukkakin seurasi tarkkaavaisena.


Ja taputti innoissaan muiden mukana. Ja joskus ihan itsekseenkin :) Taputtaminen on meillä nyt pop!

Tuo pörrötakki oli nyt ekaa kertaa päällä, sen verran kylmä ilma oli, ja oi kun se on ihana! Hihansuita vaan piti vähän kääriä, mutta onneksi on kaunis vuori :)

On Friday, there was an art event in Helsinki, where there are lots of little things happening all over the city. We ate at a cheap but surprisingly good thai place first and then headed out. In these pictured Toukka is watching a folk dance performance and clapping along :) He loves to clap! It was quite cold, so he wore his furry coat for the first time.

4 kommenttia:

  1. Pienen kanssa voi hyvinkin lähteä tuollaisiin massatilaisuuksiin kun toinen pysyy vielä rattaisssa. siellä tungoksessa voisi muuten olla aika ahdistavaa kulkea;-)

    Suloisia kuvia ja takki on tosiaan ihana.

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. So cute! I love the big bite of lunch he's about to take and the photo of him clapping is really sweet!

    VastaaPoista