^
     

maanantai 9. elokuuta 2010

Jotain pörröistä

Viuh! Toukka ihastui täysin postin viime viikolla tuomaan pörröiseen :) Se päällä viipotettiin tuhatta ja sataa, näyttämään isille ja taas äidille ja ihan muute vaan kun oli niin kivaa. Lämpötilat huiteli lähempänä kolmeakymppiä, mutta pois ei olisi saanut ottaa!

Ja se pörröinen ihanuus oli Bodenilta syysennakkosta tilattu suloistakin suloisempi nalletakki :)

Olen niin tyytyväinen, että (miehen mutinoista huolimatta) tilasin tämän takin. Toukan lisäksi nimittäin sekä äiti että isikin ihastui tähän täysillä. Se on niin suloinen Toukan päällä!Se ei ole rock eikä cool. Se on suloinen. Syötävän suloinen!


Ja oli siinä paketissa myös mulle tilatut pyjama/olohousut. Väri ehkä hieman erilainen kuin nettikuvasta olin päätellyt, mutta ihanat silti :)


4 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Olen nähnyt täällä syysmallistoissa vastaavia, ja hankitalistalle on päässyt meilläkin.

  VastaaPoista
 2. Hieno takki! Miten tuossa osuu koot kohdilleen, eli minkä kokoinen toukka on ja minkä kokoisen takin otit? Näyttää kuvissa sopivan reilulta.

  VastaaPoista
 3. Mizumi - Kiitos! Sopisi varmasti teidän neidille oikein hyvin :)

  Suvi - Toukka käyttää nyt 80cm vaatteita (viime neuvolasta on niin pitkä aika että nykyistä pituutta en tarkalleen tiedä). Tuo on kokoa 18-24kk ja on tosiaan vähän reilu vielä. Uskoisin siis, että menee meillä hyvin koko syksyn ja talvenkin. Mielestäni tuo 18-24kk vastaa siis aikalailla 86cm vaatteita.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta! Vaikka Bodenin vaatteet kuulemma yleisesti vastaavatkin aika hyvin kokoaan, niin silti tekee mieli varmistella, kun ei omaa kokemusta merkistä vielä ole.

  VastaaPoista