^
     

perjantai 27. elokuuta 2010

Bella tuli taloon

Tässä on meidän perheen uusin jäsen, Bella.

Ajattelin, että autohullulle pojalle pitää tarjota muitakin mielenkiinnonkohteita. Pehmoleluja Toukalla on muutama: edelleen suuressa suosiossa oleva nalle ja isin Norjasta tuoma jääkarhu. Ja niitä kyllä hellitään halimalla ja suukoilla. Nallelle jopa syötetään mielikuvitusruokaa :) Mutta nukke on kuitenkin vähän eri juttu ja sellaista meillä ei ole ollut. Ennenkuin nyt :)

Bella on steiner-oppien mukainen nukke. Ohjeet löysin kirjasta Creative Play for your baby. Bellasta tuli vähän tuollainen pitkä rimpula, mutta ei voi mitään :) Ihonväriksi valikoitui tumma, koska halusin käyttää materiaaleja, joita meillä oli täällä kotona. Ja mikäs siinä, onpahan samalla opettavainen lelu :) Ja sekä tuo ruskea että puvun vihreä kangas ovat muuten miehen vanhoista t-paidoista, joten Bella on myös oikea ekolelu :D



This is Bella, a doll I made using the instruction I found in Creative Play for your baby. The fabrics I used are from my husband's old t-shirts :)

5 kommenttia:

  1. Suloinen nukke! =)

    Ja ekologisuus on aina plussaa! ;D

    VastaaPoista
  2. Wau, sä olet kyllä todellinen monilahjakkuus;-) mä en kyllä ikinä saisi noin hienoa nukkea aikaiseksi. Tosi suloinen ja ihan selvästi, tosi mieluinen!

    Leppoisaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  3. Moikka,

    Blogissani on sinulle jotain! :)

    VastaaPoista
  4. Oi ihana Bella! Ja vielä monelta kantilta ajatellen tehty!

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia kaikille!

    MrsAgatha - Näin on :)

    Aamunkukka - Lahjakkuudesta en tiedä, mutta kiva musta on tämmöisiä näprätä. Ja onneksi Toukkakin tuntuu tosiaan tykkäävän :)

    Inka - Oi! Kiitos paljon! :)

    Johanna - Vähän vahingossa siitä tuommoinen tuli, mutta hyvä niin ;)

    VastaaPoista