^
     

tiistai 3. elokuuta 2010

MummilassaTässä eräänä päivänä käytiin Toukan mummilassa (=mun vanhempien luona). Ja siellä on kyllä kerrostalolapselle oikea aarreaitta. Piha, jossa saa juosta nakuna ja johon mummi ja ukki oli laittaneet uima-altaan leluineen. Toukasta oli todella hauskaa kiivetä altaaseen, roiskuttaa vettä, kiivetä pois, tehdä kierros nurmikolla ja kiivetä taas altaaseen :)Ja sisältä löytyy piano! Toukka haluaa aina päästä soittamaan - tyylilaji muistuttaa vapaata jazzia tai sitten soitetaan duettoja ukin kanssa :)

Mummi oli löytänyt kätköistään Toukan enon (eli veljeni) vanhan merimiespaidan. Kokolappu sanoo 90cm, mutta hyvin se sopi päälle ja on äärettömän suloinen! Sunnuntaina Toukka edustikin se päällään miehen suvun sukujuhlilla. Ei ole enää puhtaan valkoinen mutta toivottavasti pesukone tekee tehtävänsä ;)

3 kommenttia:

 1. Mikä Hurmuri! Ja mikä löytö tuo merimiespaita,siis ihan unelma. Tuollaisesta minäkin haaveilen;-) ja nimenomaan jos tuon saisi second-handina, niin siinä olisi se oikea "tunnelma". Tuostahan saisi muuten upean taulunkin, sitten aikanaan kun se jää pieneksi käyttäjälleen.

  Ihania elokuisia päiviä teille, nautitaan auringosta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Yritän pitää tuon paidan hyvässä kunnossa, jotta jos veljeni joskus saa itse pikkupojan niin voin antaa paidan sitten sinne eteenpäin :)

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmia mummilasta! Ja onnittelut ensiaskeleista :) Kohta sitä jo juoksennellaan pitkin pihamaita!

  VastaaPoista