^
     

torstai 26. elokuuta 2010

Äidin juttuja - osa 3

Osa 3 äidin juttuja haasteessa (osa 1 täällä ja osa 2 täällä) :)

Kosmetiikka tuotteiden suhteen olen vähän tylsä. Tykkään käyttää samaa tuotetta niin kauan kuin se vaan suinkin toimii :) Nyt viime vuonna viimeksi olen etsinyt uusia tuotteita kun en enää ollut vanhoihin tyytyväinen ja toivon tosiaan, että nämä on nyt ne mun jutut! Olen pikku hiljaa kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja voi olla, että jotain tuotteista vielä vaihdan sen puolesta. Jos jollakin on kokemusta luonnonkosmetiikasta, kuulisin vinkkejä mielelläni :)

Tässä tuotteet joita käytän aamuisin. Dermalogican Ultracalming Cleaner - aivan ihana tuote! Monta tuubia jo käytetty ja taas pitäisi uusi ostaa ;) Tästä en ihan heti ole luopumassa! Päivävoiteena tällä hetkellä Dermalogican Sheer Moisture spf15, mutta kaipaisin vähän kostuttavampaa tuotetta. Odottamassa onkin Green Peoplen aurinkosuojakertoimellinen päivävoide, luulin nimittäin että tuo edellinen oli jo loppumassa, mutta vieläkin sieltä tavaraa tulee ;) Käytän spf15 voidetta ihan ympäri vuoden. Tämän kesän uusi tuote oli myöskin tuo Clarinsin Sun Wrinkle Control Eye Contour Care (suojakerroin 30). Ja deodoranttina Garnierin Mineral 24h.

Iltaisin pyyhin meikit ensin pois Natusanin baby oililla. Silmämeikin poistoon olen sitä jo pidempään käyttänyt, mutta viime keväänä luin, että koko kasvot kannattaa ensin puhdistaa öljyllä ja hullua kyllä se toimii! Mielestäni ihoni muuttui tuon myötä paremmaksi. Tuon loputtua ajattelin talvella kokeilla jojobaöljyä samaan tarkoitukseen. Sitten käytän samaa putsaria kuin aamullakin ja vielä Dermalogican multi-active toneria. Tämä on sellainen tuote, jonka haluaisin mahdollisesti vaihtaa luonnonkosmetiikkaiseen. Silmänympärysiholle Cliniquen all about eyes -voidetta ja muuten naamalle Burt's Beesin Radiance voidetta. Talvisin käytän yövoiteena Dermalogican Intensive Moisture Balancea.

Muita tuotteita:

Shampoona Matrixin Biolage Smoothing, josta pidän kovasti. Ja hoitoaineena Goldwellin Dual Senses Rich Repair, josta ei ole valittamista muttei mitään erityistä kehumistakaan, joten ensi kerralla kokeilen varmasti jotain muuta.


Silloin tällöin kuorin kasvot Cliniquen Exfoliating Scrub -kuorintavoiteella ja naamiona käytän saman merkin Deep Cleansing Emergency Mask -savinaamiota. Talveksi olisi kiva löytää joku hyvä kosteuttava naamio. Olisiko kellään hyviä vinkkejä?


Meikkejä mulla on todella vähän. Käytän paljon Lily Lolon mineraalimeikkejä. Oikeastaan päivittäin laitan "meikkivoidetta" (sävynä In the Buff) ja keltaista tummille silmänalusille tarkoitettua jauhetta (Peep-O) ja ripsaria (Cliniquen Naturally Glossy). Usein vielä sipauksen Lily Lolon poskipunaa (sävynä Cheeky Cheeky).


Jos laitan luomiväriä, laitan alle ensin Lumenen pohjustusvoidetta. Värivaihtoehtoina tällä hetkellä kaksi eri ruskeaa, vaalea, ja Lily Lolon turkoosin sininen. Rajaukset teen harvoin, niihin käytän Shiseidon kynää, joko mustaa tai valkoista.


Huulien värjäykseen löytyy tällä hetkellä Narsin tumman viininpunainen huulipuna ja Cliniquen metallinen matta tummanpunainen huulikiilto ja Lipstick Queenin Shine -huulikiilto.


Käsilaukussa mukana kulkee aina Lily Lolon puuteri ja Body Shopin E-vitamiini huulirasva.


Ostoslistalla on nyt syksyksi harmaa luomiväri ja kirkkaanpunainen huulikiilto :)

2 kommenttia:

  1. Aivan loistava postaus, kiva kun ehdit tekemään tämän! sulla on itselleni ihan tuntemattomia merkkejä joten varsin hyödyllistä luettavaa taas kerran;-) mihin tässä naistenlehtiä enää tarvitsekaan?!

    VastaaPoista
  2. Kive että tykkäsit :) Blogit on kyllä todella hyviä tietolähteitä!

    VastaaPoista