^
     

tiistai 24. elokuuta 2010

Ihan kunnon kengät

Kesän Toukka viipotti lähinnä paljain jaloin, mutta nyt ilmojen viilennyttyä oli pakko alkaa etsiä pieniä kenkiä pieniin jalkoihin. Käytiin muutamassa kaupassa sovittamassa eri merkkejä ja kokoja. Ostopäätöstä kotona pohtiessa, löysin eBaystä nämä uudet Superfitin kengät oikeassa koossa (21). Myyjä on brittiläinen kenkäkaupanomistaja, joka myy osaa valikoimastaan myös eBayssä. Kun postikuluineenkin hintaa kertyi vain noin puolet siitä mitä vastaavista saa Suomen kaupoissa maksaa, ei kauaa tarvinnut miettiä Buy It Now -nappulan painamista.

Toukka tykkää itsekin näistä ihan hulluna, joten oletan, että ovat hyvät jalassa. Kenkien saapumispäivänä sovittamisen jälkeen niitä ei saanut ottaa pois jalasta, vaan poika leikki pitkän aikaa sisällä kengät jalassa. Seuraavana aamunakin haettiin ensimmäiseksi kengät eteisestä ja ne piti saada jalkaan. Kyllä niitä vieläkin välistä kanniskellaan sisällä, mutta nyt kun ne ovat olleet ulkokäytössä, en anna enää pitää :)

Meidän pikkuinen näyttää jo niin hirmuisen isolta pojalta nuo kengät jalassa!


Nyt pitäisi sitten löytää vielä talvikengät. Kumpparit meiltä löytyy ja noiden ylläolevien lisäksi tennarit, mutta pakkaskeleihin ei ole vielä kenkiä. Ajattelin, että olisi hyvä olla ulkoleikkeihin tarkoitetut laadukkaat gore-tex kengät kunnon varrella ja sitten kaupoissa ja kaupungilla kuljeskeluun toiset.

Nämä H&M:n kengät olisi tuohon jälkimmäiseen tarkoitukseen kivat eivätkä olisi hinnalla ainakaan pilattu (7,95€!), mutta kestävätkö nuo sitten mitään? Ja netissä isoin koko näyttää olevan 22. Jääköhän se kovinkin nopeaa pieneksi, jos ajattelee, että villasukatkin olisi kiva mahtua kenkään?

These are Toukka's first proper shoes! He loves them and wants to wear them all the time, so I assume they feel good when on :) Now I'm on the hunt for winter shoes: good, sturdy shoes for playing outside and another pair for going to the shops etc.

6 kommenttia:

 1. Kivat kengät! Mukavan pehmeän näköiset pieneen jalkaan :)

  VastaaPoista
 2. Kengät kuulostaa ja näyttää hyvältä löydöltä!! Täälläkin hieman vaiheessa vielä talvikenkäasiat..

  VastaaPoista
 3. Tosi söpön ja mukavan näköiset nuo Superfitin kengät!

  VastaaPoista
 4. Voi teitpä hyvät ensiaskel-kaupat;-) itsekin olen tilannut ebaystä kenkiä,niin itselleni kuin pojille. Talvikengiksi suosittelen ihan saman merkin kenkiä ja ainakin Barnskospecialisten.se on todella hyvä Superfit:n jälleenmyyjä.

  ps. itse en ostaisi noin pienelle edes aitoja ugg:a, koska ne eivät tue riittävästi kasvavaa ja kehittyvää jalkaa;-) isommalle leikki-ikäiselle ne voisi ottaa just sellaisiksi kauppa-ja kyläilykengiksi mutta pidemmän ajan kuluessa ne on kohta "linttaan astutut"...

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle jotain ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille :)

  Aamunkukka: Täytyykin käydä tuolta katsomassa talvikenkä valikoima! Kiitos vinkistä :) Aika vähän tuntuu olevan vielä kaupoissa (oikeissa ja netti), olen ehkä vähän turhan aikaisin liikkeellä. Ja oikeassa olet tuossa karvakenkäasiassakin. Täytyy miettiä kuinka paljon Toukka tulisi kauppareissuilla talvella kävelemään. Nyt vielä istuu lähes aina rattaissa tai ostoskärryissä, joten sen puolesta tuollaiset nopeasti jalkaan menevät lämpimät kengät olisi kätevät.

  Johanna: Kiitos! Ihana yllätys :)

  VastaaPoista