^
     

torstai 19. elokuuta 2010

Tossutellen

Ajatukset on jo täysillä alkavassa syksyssä ja harrastuksiin on ilmoittauduttu. Toukka jatkaa muskarissa ja lisäksi ilmoitin meidät äiti-taapero tanssitunneille :) Ja nyt havahduin siihen, että sisätossut voisivat olla molemissa tarpeelliset. Olen ihastellut Starchildin tossuja muiden blogeissa ja nyt lähdin tutkimusmatkalle. Valtavasti ihania vaihtoehtoja! Jotkut näistä meille varmasti tulee :) (Tosin saa vinkata muistakin hyvistä tossumerkeistä tai kertoa huonoja kokemuksia näistä!)Nuo on jotenkin erityisen hauskoja, joissa tossut ovat keskenään erinäköiset :)

Nähtävästi perinteinen poikien väri, sininen, oli se mikä viehätti ;) Ja tyttöjen tossuja ihaillessa nämä vaaleanpunaiset nousivat suosikeiksi:

Kaikki kuvat Tohvelisankarin sivuilta.

5 kommenttia:

 1. Lenni sai juuri ystäväni lapsen vanhat tossut, jotka oli tilattu edullisesti englannista (http://www.bugalookids.com). Tossut on edelleen hyväkuntoiset, ja meillä toimineet tosi hyvin! :) Malli on varmaan melko sama kuin esim. starchild. Hyviä tossuja siis!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Tuolta löytyikin Toukalle tossut :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin olen ihastellut näitä tossuja! Yhdet ovat jo kotiutuneetkin meille, ja nyt menin ja tilaisn vielä toisetkin ;D.

  VastaaPoista
 4. Meillä on todettu parhaimmiksi Pololon ekonahkaiset tossut (lastenverkkopuoti). Istuvat tosi hyvin jalkaan, napakat mutta ihanan pehmeät. Tohvelisankarista tilasin yhdet tossut, mutta jouduin palauttamaan, kun eivät vain pysyneet kantapään takana tarpeeksi tukevasti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä Frida! Todella suloisia tossuja löytyi tuoltakin! Ja ekologisuus on tottakai plussaa :) Tilasin tosiaan jo tuolta Bogaloo Kidseistä yhdet, mutta todennäköisesti jalka kasvaa niin, että keväällä täytyy ostaa jo uudet.

  VastaaPoista