^
     

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Plain Rain - uusi ja vanha

Äitini osti toiveeni mukaisesti Toukalle joululahjaksi Ticketin Plain Rainin koossa 92. Väri toiveena olin esittänyt mustan, tai jos ei sitä ole niin joku muu kuin tummansininen. Äitini ilmoitti iloisena ennen joulua löytäneensä ja tilanneensa mustan, joten kun aattona paketista kuoriutui tummansininen asu olin hieman hölmistynyt. No, asiaa tutkittuamme tultiin siihen tulokseen, että äitini oli sitten tilausta tehdessään kuitenkin painanut väärästä kohdasta. Mustaa 92 ei ollut enää missään, joten vaihto ei onnistunut. Tummansinisellä siis mennään, eikä se onneksi olekaan niin paha :)

Sovitettiin pukua jokin aika sitten ja housut ovat hyvän kokoiset. Kasvunvaraa löytyy, muttei liikaa.

Mutta takki on aivan valtava! Tässä kohtaa mietin, että olisi sittenkin pitänyt pyytää 86 kokoa. Meidän edellinen, syksyllä käytössä ollut oli kokoa 80. Mittailin sitä Fridan tyttären 86 pukuun ja eroani ei mielestäni ollut mitenkään järjettömän paljon, joten ajattelin että suoraan vaan 92. Housuissa tämä koko onkin hyvä, 86 olisi varmaan jäänyt nopeasti pieneksi.

Päädyin sitten ratkaisuun, että käytetään noita 92 housuja ja vanhasta setistä 80 takkia. Näin sisällä katsottuna tuo vaikutti hyvältä ajatukselta, mutta tänään testasimme tuota käytännössä (ulkona +2C joten tämä fleecevuorella ja villahaalarilla tuntui parhaalta ratkaisulta) ja ei se toimi. Takki on sen verran lyhyt, että nousi kokoajan liian ylös Toukan touhutessa.

Eli tuolla sinisellä säkillä mennään ja vanha setti joutaisi meiltä muille :)
LISÄYS: PUKU ON MYYTY!


Kyseessä siis tämän näköinen Plain Rain fleecellä koossa 80 (reilu koko - meni meillä myös 86 vaatteiden kanssa). Viralliselta nimeltään väri on coffee. Pukua on käytetty paljon, mutta se on hyvässä kunnossa. Se on pesty 3-4 kertaa. Housut pesin juuri kun laitoin ne kaappiin talteen, takki oli siis vielä tänään käytössä.


Ainoat mainittavat viat ovat:

-polvissa on kulumaa (mutta pitävät yhä vettä, kangas ei siis ole puhki), alemmassa kuvassa lähikuvaa polvista

-yläkuvassa oikealla näkyy lahkeen sivussa oleva haalea tahra, joka siis ei ole lähtenyt pesussa pois


Jos olet kiinnostunut niin laita sähköpostia osoitteeseen linafin at gmail piste com. Saa tarjota :)

My mom got this Ticket to Heaven Plain Rain set for Toukka. We had one last autumn, but it's too small now. The pants in the new set are great sizewise, but the jacket seems huge!

9 kommenttia:

 1. Meillä on 92 koon musta Plain Rain fleecellä, ostin just Huutiksesta. En ole vielä sovittanut sällille mutta toivon että mahtuu... Jos vaikuttaa ettei mahdu niin sen voi meiltä lunastaa! ;D Huusin kun ajattelin että on reilua kokoa ja kohteessakin luki että sopii 98 kokoa käyttävälle.

  VastaaPoista
 2. Uskoisin kyllä että mahtuu! Tuo takki on tosiaan todella reilu. Toukalla taitaa olla aika pitkät jalat, joten uskon että siksi nuo housut ei vaikuta niin isoilta :) Mutta jos olet siitä luopumassa niin laita mailia niin katsotaan ;)

  VastaaPoista
 3. Moi, Meillä on kanssa 92 koon musta Plain Rain fleecellä, huutonetistä käyttämättömänä ostettu ja nauratti sinun kirjoituksesi siinä mielessä että juuri eilen kokeilin pukua pojallemme ja housut olivat sopivat ja takki VALTAVAN iso :D mutta näillä mennään meilläkin eikä tunnu menoa haittaavan :)

  VastaaPoista
 4. Millaista hintaa pidät tuolla puvulla?
  Olisin kiinnostunut mahdollisesti :)

  VastaaPoista
 5. Paljonko teidän poitsulla on mittaa? Tilasin Nöpölle 92cm Plain Rainin, edellinen kun oli 86cm ja jäi pieneksi.

  VastaaPoista
 6. Ollaanpa samoihin aikoihin liikkeellä! Just tänään tarttui Pikkuväestä tuo setti 92 koossa. Me yritetään mennä 86 puvulla tää kevät, toivottavasti tuo isompi menisi sitten seuraavat 2 kautta eikä housut jäisi sitten heti pieniksi - tuli pelko kun näitä kommentteja luin.. Entäs jos löytäisitte jonkun kivan kevättakin täksi kevääksi niitten housujen pariksi, vaikka huutiksesta?

  VastaaPoista
 7. Noora - Heh, kiva etten ole ainoa jolla on tämä ongelma ;)

  titti - Laitoin sulle sähköpostia.

  jarna - 1,5v neuvolassa Toukka oli 86cm ja uskon, että on senkin jälkeen kasvanut kun vaatteissa ollaan vaihdettu 86:sista 92:siin.

  Frida - Erillistä takkia voisi tosiaan harkita! Täytyy nyt vielä testata tuo setti tuollaisenaan ulkokäytössä. Ja anteeksi, mun oli tarkoitus linkata sun blogiin kun sut mainitsin. Korjasin unohdukseni nyt.

  VastaaPoista
 8. Oletko sitä mieltä, että 92cm takki olisi ihan liian iso reilu 80cm 2v. pienelle pojalle? Oliskohan se koko 86 sittenkin parempi, jos noi kerta hirmu reiluja pukuja on??

  VastaaPoista
 9. Jenny - anteeksi vastauksen viivästyminen, kommenttisi on jotenkin jäänyt huomaamatta :(
  Mun kokemuksien mukaan ottaisin koon 86cm jos et tykkää reilusta. 92cm menee tietysti sitten kauemmin. Olen kyllä kuullut, että ovat pienentäneen mitoitustaan, joten parasta tietysti olisi jos pääsisit sovittamaan pojalle ennen ostopäätöstä.

  VastaaPoista