^
     

perjantai 18. helmikuuta 2011

Bisgaardia varastoon

Kiitos vielä kaikille kommenteista eiliseen postaukseen! Intensiivisen pohdinnan, johon pakotin miehenkin mukaan, ja surffailun tuloksena tilasin Toukalle nämä Bisgaardin saappaat eBaystä.

Mulla oli muutama eri vaihtoehto eri kaupoista, mutta mies tykkäsi näistä eniten, joten ne ostin. Otin kokoa 26, vaikka monet veikkailikin, että saattaa olla liian iso. Löysin samat kengät eri värisenä Pikkujaloista. Sopivaa kokoa siellä ei ollut, mutta näin sieltä sisäpohjamitat. Jotta nämä olisi sopivat ensitalvena Toukan jalan tulisi kasvaa 1,3cm. Ei minusta kuulosta mahdottomalta, ja pohjallisellahan saa aina vähän kenkää pienennettyä. Pikkujaloissa olivat muuten merkanneet nämä tyttöjen kengiksi, mutta mielestäni menee hyvin pojallakin :) Ja tosiaan, jos kokoveikkaus menee aivan pieleen, luulisin, että nämä saisi kuitenkin kaupattua eteenpäin ilman suurempaa taloudellista tappiota.

***
Olen myös saanut ihania tunnustuksia muutamalta bloggaajalta - KIITOS! Palaan niihin paremmalla ajalla. Mies on tänään lomalla ja mä täytin eilen pyöreitä, joten ollaan vähän juhlatuulella tänään :)

I got these shoes for Toukka for next winter! I know it's always a bit risky to buy shoes so much in advance, but I just had to take advantage of the great prices! :)

5 kommenttia:

 1. Ihanat ovat, toivottavasti ovat ensi talvena sopivat :)
  Mä en ole tuolle värille jotenkaan lämmennyt, mutta saattaa olla, että syksyllä/talvella löytyisi ehkä meiltäkin.

  VastaaPoista
 2. Meinaatko että lapsen jalka kasvaisi noin vähän vuodessa :O Tepsujen myymälästä meille neuvottiin että lapsen kengän koko kasvaisi noin kaksi kokoa vuodessa, ja kuulemma suuri osa suomalaisista lapsista puetaan liian pieniin kenkiin. Toisaalta voihan liian pienet kengät myydä sitten eteenpäin jos eivät mahdu.

  VastaaPoista
 3. Maikko - Tänä talvena meillä on olleet kengät kokoa 22. Nyt lopputalvesta on tullut kasvupyräys ja kevääksi onkin kengät kokoa 24. Eli siis jos nuo 26 on sopivat ensi talvena on jalka kasvanut neljä kokoa vuodessa. Noissa Bisgaardeissa tuntuu tosin olevan aika pieni tuo sisämitta, joten meidän nykyisistä talvikengistä noihin on varmaan oikeasti n. kolmen koon ero. Ja siis tuo 1,3cm on siihen, että kengässä on se n. 1,5 cm "ylimääräistä". Voihan tosiaan olla, että Toukan jalka saa tämän vuoden aikana vielä toisenkin suuren kasvupyräyksen ja kengät onkin sitten liian pienet, mutta toivottavasti saan nuo sitten myytyä :)

  VastaaPoista