^
     

tiistai 15. helmikuuta 2011

Kosmetiikkaa

Aamunkukan tavoin, mäkin tykkään tehdä kosmetiikkaostokseni nettikaupoista. Viimeisin paketti Feel Uniquesta näytti tältä:
Eli lisää luonnonkosmetiikkaa :)
Vasemmalta oikealle:
-Burt's Bees pore-refining mask with french green clay: Tämä on jauhetta johon lisätään vettä. Ostin tämän ns. syväpuhdistavaksi naamioksi ja muutaman käyttökerran perusteella kokemus on positiivinen.
-John Masters Organics bourbon vanilla & tangerine hair texturizer: Rakastan tätä! Tämä on siis hiusvahaa ja toimii älyttömän hyvin ainakin mun tarkoituksiin. Saan tällä kuriin ne typerät lyhyet hiukset päälaella, jotka aina tuppaa pörröttämään ja saa hiukset näyttämään siten suttuisilta. Tuoksu tässä on myös ihana. Pieni purkki, mutta riittoisaa.
-Green People eye cream - soothing nourishing night treat: Hintaansa nähden erinomainen! Käytän tätä nyt illalla ja aamulla. Kunhan aurinkosuojan aika taas tulee, niin aamukäyttöön siirtyy silloin SPF:n sisältävä voide.
-Green People vita min mask - moisturising non-drying facial mask: Tykkään tästäkin, vaikka näin talvikäyttöön saisi kyllä olla vieläkin kosteuttavampi.


Olen siis kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja siirryn koko ajan enemmän ja enemmän kyseisiin tuotteisiin. Puristi en kuitenkaan ole ja kuvassa oikealla näkyykin viimeisimmät ostokset Strawberrynetistä :)Estee Lauderin huulipuna ja Diorin luomiväri.

Seuraavaksi pitäisi ostaa uusi shampoo. Ajattelin kokeilla John Masters Organicsilta jotain, kerta tykkään tuosta hiusvahasta niin paljon. Vinkkejä muistakin kokeilemisen arvoisista merkeistä otetaan kuitenkin ilolla vastaan! :)

My latest cosmetics buys. I'm interested in organic products and the first four are new-to-me products I got from Feel Unique to try. I especially love the John Masters Organics hair texturizer! I'm not a purist, though, as can be seen from the two products on the right (from Strawberrynet) :)

2 kommenttia:

  1. Hieno ja opettavainen postaus, kiitos lisää tällaisia. Mulle ihan uusia merkkejä, noita aitoja käyttäjän rehellisiä kokemuksia nimenomaan tarvitaan että meikäläinen joskus rohkaistuisi kokeilemaan;-).

    Kauniita unia ja iloa huomiselle päivälle!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että tykkäsit! Ja rohkeasti vaan kokeilemaan :) Tiedätkö muuten sivuston MakeupAlley (makeupalley.com)? Sieltä löytyy vaikka kuinka paljon käyttäjäkokemuksia kaikenlaisesta kosmetiikasta! Itse lueskelen kommenteja siellä aina ennen uuden tuotteen ostoa :) Kaikkia noita luonnonkosmetiikkamerkkejä ei ole siellä brandilistassa, mutta hakemalla löytää kommentteja esim. tuosta Green Peopleista.

    VastaaPoista