^
     

tiistai 1. helmikuuta 2011

Laulava possu

Meillekin kotiutui kaksi paria näitä eBayn leggareita. Olin näitä jo joskus aiemmin katsellut ja sen jälkeen kun Minityyli kirjoitti näistä, klikkasin lopulta Buy It Now -nappia :) Hintaa kaksille leggingseille tuli postikuluineen 5€ (ostin jotain tarjouksessa olevia malleja).

Ihan suloisethan nämä ovat. Koko 95 on Toukalle sopiva eli ei näitä enää kohta olisikaan voinut ostaa. Paketin avattuani muistin kyllä heti miksi vierastan tällaisten halpisvaatteiden ostamista. Vaatteet nimittäin haisivat vahvasti! Katsoin sen taannoin paljonkin keskustelua herättäneen YLEn dokumentin myrkkykemikaaleista ja järkytyin syvästi. No, näitä ei edes sovitettu ennenkuin olin ne pessyt.

Housut ovat made in China, mutta housuihin liitetyissä pahvilapuissa oli tuotetiedot myös japaniksi. Sen mukaan nämä ovat 80% puuvillaa ja loput on polyesteriä ja polyamidia (vai oliko se sittenkin polyuretaania?). Hitsi kun heitin laput heti roskikseen enkä enää muista.

Two pairs of cheap cheap leggings from eBay :)

5 kommenttia:

 1. Mä oon kanssa katsellut noita siellä mutten ole viitsinyt tilata. Mutta ilmeisesti ovat ihan hyviä, ehkä mekin kokeillaan!

  -Johanna

  VastaaPoista
 2. Joo, meillä ihan samat pöksyt, ja yhden päivän käytön jälkeen oli jo ihan nyppyiset. Ei todellakaan ole mitään hyviä,niin kuin nuo kiina-vaatteet ei ole yleensäkään. Kaikki haisevat enemmän tai vähemmän kemikaaleille.

  VastaaPoista
 3. Söpöthän nuo on ja hintaa ajatellen olisi voinut olla huonommankin laatuista. Yleisesti ottaen vain vastustan kaikkea "kertakäyttöistä" joten en tiedä mikä ajatusvinksahdus päässäni kävi kun tilasin. Mutta hauskat nämä ovat, joten ei oikeastaan kaduta.

  VastaaPoista