^
     

maanantai 14. helmikuuta 2011

Kengät kevääseen

Pinjuus-blogista bongasin, että Ellokselle oli tullut kevään uusia Kavatteja. Kyseisen postauksen kommenteista voikin lukea hermoiluni kun kengät mysteerisesti hävisivät päiväksi sivuilta ennenkuin ehdin tilata :) Onneksi tosiaan palasivat ja sain käytettyä -50% koodini ja tilattua Toukalle hauskat kevätkengät, punaiset Kavatin Kottet! Nämä on siis tarkoitettu siistimpään menoon, hiekkalaatikkokengät on sitten erikseen. Koko 24 on nyt ihan himpun liian iso, mutta eipä näitä näillä lumimäärillä ihan hetkeen vielä pääsekään käyttämään. Eli siis oikeastaan koko on täydellinen :)
Aivan ihanan pirteät! Kevät, oi kevät, tule pian!


Joulun jälkeen tilasin Alex&Alexan alesta nämä Timberlandit. Ne on kokoa 25 ja jo tilatessa arvailin, että ovat liian isot ja ovathan ne. Nähtävästi ovat vielä isoa mitoitusta, sen verran paljon eroa on noiden Kavatin 24 ja näiden välillä. No, menevät sitten varmaan syksyllä tai ensi keväänä.

Spring shoes for Toukka. Cheery red shoes by Kavat :) The black ones are by Timberland and are too big for this spring, but they were a great price so I got them anyway. His foor will grow :)

6 kommenttia:

 1. Onpa kivan pirteät kengät :) Mä olin tylsä ja tilasin nuo samat ruskeana, eivät ole tosin vielä kotiutuneet.

  VastaaPoista
 2. Mahtavan pirtsakat kengät, niinkuin täydelliset tähän ystävnänpäivän tunnelmaan. Joskus onnistaa Elloksenkin suhteen, noi oli hyvä ostos!

  Ihanaista ystävänpäivän iltaa sinne!

  VastaaPoista
 3. Meille tuli vauvojen pinkit Kavatit. Ihanat on! Minkälaisia kenkiä suosittelet hiekkalaatikkoleikkeihin? Goretex-lenkkareita kenties? Oon ihan pihalla näitten kenkien suhteen:/

  VastaaPoista
 4. Unelma Säleikkö - Meillä oli syksyllä hiekkiskäytössä ihan tavalliset (osittain nahkaiset) lenkkarit ja sama homma nyt kevääksi suunnitteilla. Märällä kelillä laitan sitten kumpparit. Goretex-lenkkarit on varmasti myös erinomainen vaihtoehto!
  Mustakin tuntuu, että olen ihan pihalla näissä kenkäjutuissa, mutta kyllähän tässä koko ajan onneksi oppii :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos neuvoista:) Luulen että mekin pärjäätään lenkkareilla, kavateilla ja kumppareilla oikein mainiosti...

  VastaaPoista