^
     

maanantai 16. elokuuta 2010

Syksy ja talvi

Eilen kaivoin esille kaikki Toukan ulkovaatteet syksyksi ja talveksi. Niitä on tammikuusta lähtien ostettu vähän sieltä ja täältä, mistä nyt on kivaa tarjouksesta löytynyt. Vaikka ulkona kesä vaan jatkaa porhallustaan, niin mua alkoi pikkasen huolettamaan, että onko meillä tarpeeksi ja saako näistä mitään kivoja kokonaisuuksia aikaan.

Syksyyn ja talven leutoihin päiviin on Ticketin fleecellinen coffeen-värinen plain rain -setti. Tätä käytetiin jo keväällä, mutta koko 80cm on sen verran iso, että menee hyvin vielä syksylläkin. Siihen sopii mielestäni kivasti Kik Kidin myssyt ja Småfolkin omppupipo (vaikka tää voi kyllä olla pian pieni) ja käsiin löytyy Småfolkin omppulapaset, NameItiltä vihreät ja harmaat lapaset, Reiman harmaat kurahanskat ja Tähti-Jonathanin ruskeat rukkaset (koko 1). Ja lisäksi on vielä Jesper Juniorista muutamalla eurolla napattu Businon ohut kypärämyssy ja kauluri.

Kurakeleille voi vetää Molon keltaiset kurahousut vielä päälle.

Muualle kuin pihalla remuamiseen puetaan syksyllä päälle tämä Boden nalletakki ja siihenkin sopivat nuo olemassa olevat pipot, lapaset ja rukkaset.

Ja talven siistimpään menoon on tämä eBaystä läydetty Minymon toppatakki. Tähän voisin yhdistää myös nuo Jonathanin oranssit rukkaset (valkoisen myssyn kanssa), mutta ne on kokoa 0 (ostettu kiireessä keväällä kun tarvittiin rukkaset just NYT), joten jäävät ehkä pian pieneksi?


Tämän ja tuon nalletakin pariksi tarvittaisiin vuorelliset housut, mielellään yksiväriset harmaat tai mustat.

Ja sitten on tämä tammikuussa Jesper Juniorin alesta nappaamani Tähti Jonathanin toppahaalari. En silloin vielä ollut oikein perillä lastenvaatteista ja jos olisin ollut, olisin todennäköisesti löytänyt jotain kivempaa nettikauppojen alesta, mutta ihan ok tämäkin on ja hinta ei ainakaan ollut paha!

Sovitettiin pukua äsken ja oli kovasti Toukalle mieleen (itku tuli kun riisuttiin se pois!). Tuo vauvamallinen haalari on todella väljä Toukalle, mutta näyttää söpöltä päällä. Iso tuo on kyllä muutenkin, mutta onneksi niin, sillä toivottavasti niihin keleihin jolloin tätä tarvitaan on vielä monta kuukautta :)


Jotenkin on kauhean epävarma olo näiden suhteen. Vuorelliset housut ja talvikengät on hankintalistalla. Mutta muuten, pärjätäänkö me näillä? Tarvitaanko vielä jotain muuta? Pitäisikö rukkasia olla enemmän? Nyt on siis kasa lapasia, kurarukkaset ja kahdet topatut rukkaset (kokoa 0 ja 1).

3 kommenttia:

 1. Lapsen vaatettaminen on koko lailla opettelemista -itsekin ihmettelen mitä kaikkea oikeasti tarvitsemme ensimmäiseen "kävelevään" talveen. Samoin ihmettelen jotain viimetalvisia ostoksiani :D

  Mutta asiaan: hienot setit teillä! Minymon toppis varsinkin on huippu.

  VastaaPoista
 2. Mizumi: Kiitos! Ja näinhän se on :) Täytyy vaan toivoa, että jos talvella huomaakin ehdottomasti tarvitsevansa jotain, sitä vielä löytyy jostain kaupasta!

  VastaaPoista
 3. Upea tuo Minymon toppis!
  Mahtavasti siihen sopii keltaiset asusteet!

  VastaaPoista