^
     

tiistai 8. helmikuuta 2011

Velvet Marmelade

Jokin aika sitten törmäsin Velvet Marmelade -merkkiin den himmel über Berlin -blogissa. Merkkin ranskalainen ja käyttää vaatteissaan luomupuuvillaa. Vaatteita löytyy niin tytöille ja pojille kuin vanhemmillekin.


Minä ihastuin eniten tähän:

Toukan kasvuvauhti ei tunnu hidastuvan ollenkaan ja taas oli uudelle pyjamalle tarvetta. Tämän luulisi nyt menevän edes hieman pidempään, sillä lahkeissa ja hihoissa on tällä hetkellä hyvin kasvunvaraa. Voidaan kuitenkin ottaa heti käyttöön, sillä napakat resorit kyllä pitävät kaiken paikallaan :)


Pyjama on hoikkaa mallia ja sopii siis hyvin Toukalle! Kangas on aika ohutta (ohuempaa kuin esim. meidän Småfolkin pyjamassa), mutta sekin sopii meille hyvin, sillä Toukalle tulee helposti kuuma yöllä nytkun on oppinut vetämään peittoa itsekin päälleen.

Tuote on siis aivan ihana ja vaikuttaa laadukkaalta. Ainut mutta on se, että tilauksestani kesti reilu KAKSI viikkoa ennenkuin paketti postitettiin. Ja sitten tietenkin vielä se aika kun posti kuljetti sen tänne Ranskasta. Tiedän tämän, koska ehdin jo kyselemään pyjaman perään. Kovasti kiittelivät tilauksesta ja toivoivat, että olen tyytyväinen tuotteeseen, mutta eivät pahoitelleet hidasta postitusta mitenkään. Harmi, että en ole löytänyt oikein mitään nettikauppaa, jolla olisi merkin vaatteita valikoimassaan muutamaa paitaa enempää, joten jos näitä tekee mieli lisää, niin täytyy varmaan vain sietää hidasta toimitusta.

I got Toukka these cute pyjamas. He just keeps on going and we needed another one yet again :) They are by a small French label Velvet Marmelade. I absolutely love them, but was disappointed by their slow delivery.

1 kommentti: