^
     

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Ale - osa 2


Unohdin edellisessa postauksessa mainita, että kyseiset vaatteet oli tilattu Sisukkaasta. Tämä toinen paketti saapui Englannista, minulle uudesta tuttavuudesta, Little Sunflowers -kaupasta. Kaikki edelleen syksyä/talvea varten, koossa 86cm.

Ej sikke lej:n lentokonepaita. Aika retroa ehkä, mutta jokin tässä veti puoleensa. Luulen, että ne olivat nuo värit. Raikas yhdistelmä :) Ja Toukka tykkää lentokoneista :)


Ej sikke lej:n uskomattoman pehmeät sammarit. Nämä sopii siistimpään menoon, mutta näissä on myös taatusti mukava leikkiä ja touhuta! Sopii hyvin esim. ylläolevan paidan kanssa.

Ja Molon siniset tähtihousut.

Mies kun näki nämä ostokset niin tokaisi heti, että onpa värikästä. Ja tottahan se on. Olen itsekin vähän yllättynyt siitä, että ostin näin paljon värikästä vaatetta, kun tuntuu, että kuitenkin eniten muiden blogeissa ihailen hillitympiä vaatteita ja murrettumpia värejä ja harmaata ja mustaa. Oli miten oli, olen kuitenkin tyytyväinen näihin ostoksiin ja vastapainoksi on tulossa Hennesiltä kasa yksivärisiä paitoja. Farkkuja ja yksivärisä collegehousuja meiltä jo löytyykin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti