^
     

torstai 29. heinäkuuta 2010

Ale - osa 1

Tässä ensimmäinen alepaketti :) Mini Rodinin pantterileggingsit ja uimahousut. Molemmat koossa 92/98. Eka kerta kun meillä on tämän merkin vaatteita, vaikka niitä olenkin muiden blogeissa jo hyvän aikaa ihaillut.

Uimashortsit ostin ihan ensi kesää ajatellen. Leggingsit olisi tarkoitus ottaa käyttöön nyt syksyllä/talvella, mutta hurjan pitkät nuo kyllä on. Tuntui kuitenkin tyhmältä ostaa 80/86 kun 80cm vaatteita on nyt jo kuukausikaupalla käytetty niin osa "käyttöajasta" olisi jo mennyt ohi. No, nuo ovat kyllä sen verran pinkeät, että varmaan pysyvät yllä jos laittaa vähän ruttuun? Tai sitten eivät ja saavat odottaa vuoroaan kunnes poika on oikean kokoinen :)

Ps. Miehen mukaan näitä ei voi sanoa leggingseiksi kun ovat pojalle ;) Miksi näitä sitten pitäisi kutsua?

6 kommenttia:

 1. Mä sanon noita ihan housuiksi! =D
  Meillä on ollut melko pitkään koko 92/98 käytössä noissa Mini Rodinin housuissa, pystyy hyvin pitämään kun ovat niin kapeita ja lahkeissa on resorit. Eivät edes näytä pahoilta! Tosin nyt poika on jo niin pitkä että housut eivät edes ole kovin paljon liian pitkiä.

  Onnea muuten uudesta, hienosta taidosta! =)

  VastaaPoista
 2. Eilen illalla vielä kommentoituani sulle tänne luin meidän paikallislehdestä jutun legginsseistä, tosin naisten sellaisista. Siinä joku nainen ihmetteli näreissään, että mikä erottaa kalsarit legginsseistä. Ja mulle tuli heti kommenttini mieleen ja ajattelin, että toivottavasti ymmärsit, että en todellakaan ajattele noita hauskoja housuja kalsareina :) Itse tykkään leggins-muodista tosi paljon, niin naisilla, tytöillä kuin pienillä pojillakin. Siihen tosin vedän rajan, että omalla miehelläni en sellaisia toivoisi näkevän.. hui!

  VastaaPoista
 3. SiniK - Ei mitään hätää :) Kalsarit oli mun miehenkin vastaus ja huumorilla sekin sen sanoi :) Ja samaa mieltä olen leggarimuodista sun kanssa muutenkin - hyvin menee jos mies ei niitä päälleen vedä :D

  MrsAgatha - Kiva tietää, että housut on pitkäikäisiä! Täytyy sovittaa tässä joku päivä Toukalle, mutta luulen, että vielä nuo on liian pitkät kuiteknin.

  VastaaPoista
 4. Moi! Meillä nuo housut on pojalla ihan legginssit (kaikesta huolimatta ;) tai sitten trikoot :)

  -katja-

  VastaaPoista
 5. Leggarit ne on :D meillä pojalla kans paljon leggareita mut mies sanoo niitä vaan tylsästi housuiksi :D

  VastaaPoista