^
     

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Matkalta

Lukuisista outlet-vierailuista ja Strasbourgin kauppojen kiertämisestä huolimatta, Toukka sai matkalta vain nahkaiset tossut (jotka ostettiin, jotta poikaa oli mukavampi kävelyttää kaupungeissakin) ja Falken outletliikkeestä ilmaiseksi hienon pienen peltisen merirosvoarkun. Katselin kyllä vaatteita, mutta mitään kivaa ei tullut vastaan :(Itselleni löysin kuitenkin ostettavaa. Strasbourgilaisessa kirjakaupassa oli pieni pala taivasta: monta kirjaa macarooneista :) Valitsin tämän kotiin tuotavaksi. Kirja vaikuttaa erittäin pätevälle, mutta haasteellista sen lukeminen tulee olemaan, sillä ranskankielentaitoni ovat hyvin alkeelliset ja pahasti ruostuneet!Ja sitten tunnustus: Toukan vaatteiden lisäksi olen kiinnostunut myös omista vaatteistani ja muodista noin yleensäkin. Tässä tämän matkan saaliini: Conversen liituraitaiset All Starit vaunukävelylenkeille ja leikkipuistoon, Calvin Klein Jeansin farkkulegginsit, Zadig&Voltairen puuvillaneule ja jo kauan himoitsemani Burberryn tikkitakki.

Kotiin tuotiin myös muutama pullo viiniä ja seinäkello ranskalaiselta kirpputorilta. Sekä muutama sisustuslehti.

Onneksi mieskin tykkää shoppailla matkoilla ja Toukka viihtyy kiltisti vaunuissaan ja hurmaa kaikki myyjät :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia!
    Tuommoiset samanlaiset Converset löytyy meidänkin perheestä: mieheltäni nimittäin! =) Sopii nuo naisillekin, ite niitä miehen kenkiä kateellisena kattelen, ovat mulle vaan ihan liian isot! =D

    VastaaPoista
  2. Hih :D Laatikossa tosiaan oli sekä naisten että miesten koko mainittu. Musta nää oli kivasti vähän erilaiset, eikä tennareiden nyt niin naisellisten tarvitse olla :)

    VastaaPoista