^
     

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Matkalla

Saavuttiin ke-to välisenä yönä kotiin. Kuumaa oli matkalla ja kuumaa on täälläkin :)Lennettiin Frankfurtiin, josta vuokrattiin auto. Käytiin ensin ostoksilla Wertheimin outletkylässä. Muuten alkuloma vietettiin Moselinlaaksossa ihanassa Bernkastel-Kuesin pikkukylässä.Vanhoja keskiaikaisia taloja, kauniita maisemia ja viiniviljelmiä ja tietysti hyvää valkoviiniä :)


Ajeltiin myös paljon edestakaisin joen vartta molempiin suuntiin. Käytiin mm. Trierissä ja Cochemissa ja Elzin ritarilinnassa.Moselista jatkettiin päiväksi Luxembourgiin ja siitä Strasbourgiin. Kaupungeissa ei oikein jaksettu käydä katsomassa kaikkia nähtävyyksiä mitä ajateltiin, lämpötilat kun pyöri 35C ympärillä.

Strasbourgin jälkeen palattiin vielä muutamaksi päiväksi takaisin Saksaan. Tarkoituksena oli tehdä päivävaelluksia Schwarzwaldin metsässä, mutta helle esti ne suunnitelmat. Käytiin sitten Metzingenin outletkylässä ja katsomassa lisää linnoja ja palatseja.


Toukka innostui matkalla kovasti kävelemistä, ja poikaa saikin olla taluttamassa vähän joka välissä. Tässä ollaan Lichtensteinin linnan pihalla odottamassa kierrokselle pääsyä.

Viimeisenä päivänä pääsin Ludwigsburgin palatsia ihailemaan, miehen ja Toukan leikkiessä läheisessä puistossa. Mä rakastan tämmöisiä vanhoja linnoja ja pyrin käymään kaikissa, mitkä matkanvarrelle sattuu :)

3 kommenttia:

 1. Oikein kivalta näyttää teidän "linna"loma! =D

  Poikaa saatte ollakin nyt varmaan koko ajan kävelyttämässä, kohta onneksi kävelee jo ihan omin jaloin! =)

  VastaaPoista
 2. Fantastic photos, Lina! I love the one of Nooa wearing his sunglasses. I didn't translate your post but I think I have a reasonable idea of where you travelled.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Heti ekana päivänä kotona matkan jälkeen Toukka alkoi kävelemään! :D Eihän tuo toki vielä pitkiä matkoja mene ja usein haluaa äidin tai isin käden tueksi, mutta kuitenkin ;)

  Hi Christine :) Thanks! I'll email you soon and tell you more ;)

  VastaaPoista