^
     

maanantai 23. elokuuta 2010

Mummin ostamaa


Edellisessä postauksessa mainitsin äitini ostaneen Toukallekin jotain ja se "jotain" on tämä :) Molo Kidsin villahaalari. Aivan ihana! Sisäpuolelta puuvillaa ja päältä villaa. Pehmeä kuin mikä :) Ajattelin, että tämän voi pukea Plain Rainin alle kun tuntuu, että toppapuku olisi vielä liikaa, mutta pelkkä (fleecellinen) Plain Rain liian vähän. Ja kovilla pakkasilla sitten toppapuvun alle ekstrakerrokseksi.


Musta on hauska kun Toukasta on nykyään kiva sovittaa vaatteita. Ja tällä kertaa poseerattiinkin kiltisti :) Tällaisen sain kun sanoin: "Tules tänne niin äiti ottaa kuvan."


"Nouse vielä seisomaan niin otetaan toinen kuva."


Mutta sitten alkoi jo muut jutut kiinnostaa :)

Kokoa tällä on 86cm ja näyttää olevan hyvän mallinen meidän kapoiselle pikkumiehelle.

From now on, I'll try to post a short recap in English, as I know I have at least one non-Finnish reader (that's you Christine!) :)
This is a woolsuit my mom bought for Toukka for the coming winter. He likes trying on clothes and this time I also got him to pose for the camera :)

9 kommenttia:

 1. Hieno haalari! Ja hauska tuo, miten Toukka on innostunut malliksi :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä hieno haalari! =)

  Voi kun meidänkin sälli innostuisi sovittamaan vaatteita... =D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mizumi ja MrsAgatha! En tiedä mitä tuon ikäinen voi kamerasta ymmärtää, mutta hetkeksi tosiaan tuli tällä kertaa kiltisti nakottamaan ja tapittamaan kameraan :) Vaatteiden sovittamisesta on jo hetken tykännyt, toivottavasti jatkossakin :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana haalari! Tuollaisiahan minäkin aikoinani etsin, mutta nämä suomalaiset versiot kun tuppaavat vaan olemaan "hiukan" toisennäköisiä;-) Miten teidän Toukasta on tullut noin ison pojan oloinen, ihana poseeraja!

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Meille on tulossa sama haalari koossa 92cm...toivottavasti ei ole liian iso :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa hyvältä tuo "sisäpuolelta puuvillaa", ei sitten kammoksuttaisi tällaista villa kutittaa -henkilöäkään... Eli olisi tosi kiva myös pienelle tytölle vähän eri väreissä :)

  VastaaPoista
 7. Aamunkukka: Äitini aiemmin kesällä sanoi, että tahtoisi ostaa villahaalarin Toukalle, joten mä sitten vähän vihjaisin, että tämä miellyttäis ulkonäöllisesti ;)

  Annika: Musta toi ei ole mitenkään kamalan reilua mitoitusta.

  SiniK: Mä en kanssa voi pitää villaa ihoa vasten, joten tykkäsin tuosta ominaisuudesta myös! Tytöille oli muistaakseni muuten sama, mutta nuo saumojen siniset tikkaukset oli vaaleanpunaisia :)

  VastaaPoista
 8. Ihana, aivan ihana haalari!

  VastaaPoista
 9. Awww, thanks Lina! Super cute photos...his legs look so long in the first picture!

  VastaaPoista