^
     

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Villaa

Tuo eilisen postauksen valokuvakirja on kyllä tainnut lumota mut kokonaan kun huomaan vähän väliä ajattelevani sitä joskus huomaamattanikin :) Jokin aika sitten näin Minityylissä nämä Green Cottonin villashortsit:Kuvauksessa luki, että ne on tytöille, mutta heti ajattelin, että miksei pojatkin voi pitää villashortseja. Olin jo menossa katsomaan löytyisikö varastoistani lankaa, josta voisin vastaavat neuloa itse, kun muistin, että viime keväänähän neuloin Toukalle villahousut.


Sovitettiin niitä sitten päälle ja lahkeet oli luonnollisesti lyhentyneet hassun mittaisiksi pojan kasvaessa. Käärin lahkeita hieman rullalle ja niin on Toukallakin nyt villashortsit! :) Vyötäröstäkin nuo housut istuvat nyt paremmin kuin viime keväänä.

Näissäkin on mielestäni vähän menneen ajan tunnelmaa :)Neulojille vielä linkkivinkki: Petite Purls. Ilmainen nettineulelehti, joka keskittyy lasten neuleisiin. Uusin numero ilmestyi vähän aika sitten ja mua houkuttaisi tehdä ainakin tämä ja tämä :)

Still in yesteryear mode ;) I saw those green wool shorts and liked them. Then I remembered I'd knit wool pants for Toukka last spring. We tried them on and I rolled the legs up a bit and they were great! :)

1 kommentti: