^
     

tiistai 7. syyskuuta 2010

Pantterit käyttöön

80cm vaatteet alkaa tosiaan olla Toukalle pieniä ja tässä eräänä päivänä sovitettiinkin seuraavan koon vaatteita läpi, että mitä niistä voi jo ottaa käyttöön. Kokeilin sitten huvikseni myös näitä Mini Rodinin pantterileggareita, jotka on kokoa 92/98cm ja yllätyksekseni niitä voi käyttää jo nyt! Sen verran pinkeää kangasta ovat, että lahkeet ei valu. Ja mielestäni näyttävät ihan kivoiltakin lahkeet hieman rutussa :) (Kuva sovitustilanteesta, en ihan tuohon paitaan näitä muuten yhdistäisi ;))
Todella ohutta kangasta tosin ovat, joten kylmillä ilmoilla tulee näissä sisälläkin varmasti kylmä. Neuloinkin sitten eräänä iltana tuollaiset hyvin yksinkertaiset säärystimet villalangasta kaveriksi :)
I tried these pants on for the first time and realized we could start using them straight away :) The fabric is really thin, though, so I knit a pair of simple legwarmers to wear with these on cold days :)

3 kommenttia:

 1. Miten liikuttavia kuvia pienestä vaippapöksysta- aika menee niin nopeasti, tuntuu että vastahan se oli eilen kun meilläkin käytettiin samankokoisia vaatteita;-)

  Mukavaa päivää teille!

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Voi kun mäkin "yhtenä iltana" saisin neulottua vaikka yhden kaulaliinan tai aloittamaani neuletakkia eteenpäin. Aina tää aika menee johonkin muuhun :/

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! :)
  Frida - Nää kylmenneet ilmat on saaneet mussa aikaan neulomisvimman! Mä katsoin usein iltaisin jonkun jakson jotain kivaa sarjaa tv:stä tai miehen kanssa elokuvaa, joten siinä samalla tulee sitten neulottua :)

  VastaaPoista