^
     

maanantai 20. syyskuuta 2010

Bobo ja muut


Täällä aletaan olla jo täysin terveiden kirjoissa (mitä nyt yöllä kylkeä kääntäessä onnistuin venyttelemään niskani täysin jumiin), joten pikku-apurini kanssa kuvattiin tänään viime viikolla ja tänään postin tuomia uusia vaatteita :)


Meidän ensimmäiset (muttei taatusti viimeiset!) Bobo Chosesit saapuivat mash'n'gravystä. Tähän kameracollegeen iskin silmäni jo promokuvissa. Mieskin tykkäsi kovasti, onhan valokuvaus myös hänen (ja etenkin hänen!) rakas harrastus :) MrsAgathan ystävällisellä avustuksella päädyin tilaamaan koon 3 ja se tuntuu olevan juuri sellainen koko kuin toivoinkin. Nyt vielä selvästi liian iso, mutta otetaan varmasti talvella käyttöön ja menee sitten pitkään.


Tässä on vertailun vuoksi H&M:n 86cm paita päällä. Tuo siis meillä nyt käytössä.


Alekorista napsautin mukaan ensi kesää ajatellen vielä tällaisen t-paidan. Boboa tämäkin ja samaa kokoa eli 3v. Näyttäisi olevan kivan kapoista mallia.


Tänään tuli ensi kesää varten vielä lisää vaatetta :) eBaystä huusin Molon 3/4-osa farkut koossa 92cm.


Some new clothes arrived in the mail last week and today. The sweatshirt is a bit big now, but should be okay in the winter. And the t-shirt and denim shorts are meant for next summer. The tops are by Bobo Choses and the shorts are by Molo and a great eBay find!

2 kommenttia:

 1. Ihan paita kyllä!
  Hyvä että on sopivan reilua kokoa, menee sitten pitkään! Ja vielä kun materiaali on paksumpaa niin on talvella juuri passeli käytettäväksi! =)

  Kivoja nuo muutkin ostokset! =)

  VastaaPoista
 2. Hienot on!

  Monet niistä printeistä on sellaisia, että voisin haluta itsellenikin kotipaidaksi :)

  VastaaPoista