^
     

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Hennesiä

Tässä päivänä eräänä posti toi viimein meillekin H&M:n syksyn ennakkokuvastosta tilatun paketin. Toukasta on aina mukava tutkia postin sisältöä, varsinkin jos siellä on pieniä vaatteita :)

Tilasin Toukalle tuon yläkuvassa näkyvän violetin hupparin ja se vaikuttaa todella kivalle. Koko on 86/92 ja hihat on vielä aivan liian pitkät. Tämä menee siis hetkeksi kaapin alahyllylle odottamaan :)

Hupparin lisäksi tilasin kasan perusvaatetta (koossa 86cm): harmaan ja valkoisen pitkähihaisen bodyn kylmien päivien ulkoilua varten (muuten bodyt on meillä jo taakse jäänyttä elämää), harmaan puuvillaneuleen ja pitkähihaisia trikoopaitoja tumman oranssina, harmaana ja tummana turkoosina. Nämä kaikki otettiin käyttöön heti.

Perusvaatteiden hamstraus jatkui viime viikonloppuna kun olin ystäväni kanssa kaupungilla. Pikainen pysähdys lasten Hennesillä ja tuloksena harmaat ja violetit collegehousut, harmaa aluspaita ja farkut. Farkut oli vähän heräteostos, sillä kaikista lasten farkuista sai 5€ alennusta, joten näille ei jäänyt enää juurikaan hintaa :) Nämä kaikki myös heti käyttöön.
Shopping for some basic clothes for Toukka. All of these are from H&M.


3 kommenttia:

 1. Hennesin perusvaatteet ovat todella hyviä. Mä tykkään peruspaidoista ja collegehousuista. Tuo huppari on kiva, pitääpä käydä katsomassa H&M:n sivuja...en ole koskaan heidän nettikaupastaan tilannut.

  VastaaPoista
 2. Kivoja vaatteita! =)
  Hennesiltä tosiaan saa ihan hyviä perusvaatteita.

  VastaaPoista
 3. H&M:llä on kyllä kaikki kohdallaan: hinta, laatu ja ulkonäkö. Ainoa miinus on, että ovat usein aika pientä mitoitusta. Kiva muuten tuo tumma lila pojallakin!

  VastaaPoista