^
     

torstai 9. syyskuuta 2010

Auto, auto, auto

Jokin aika sitten pähkäilemäni tossu-ongelma on nyt saatu onnistuneesti päätökseen :) Posti kiikutti nämä tossut kotiin jo viime viikolla (Amerikasta asti on tilattu, joten siksi siinä vähän kesti), sopivasti ennen muskarin alkua. Mutta tämä lyhytmuistinen äiti unohti sitten tossut kuitenkin kotiin, joten vasta tänään päästiin näitä ekan kerran testaamaan tosi toimissa. Ja jottei tossut taas unohtuisi, otin ne heti aamusta esille ja aamutoimien jälkeen meille jäi kivasti aikaa sovittaa ja kuvailla niitä :)


Tuon aiemman postauksen kommenteissa sain vinkin Bogaloo Kidsin tossuista ja ihastuin näihin oitis! Isoimmat koot merkillä on 18-24kk (ja niitä on tällä hetkellä vain tyttöjen tossuissa), joten ajattelin, että näitä on kokeiltava nyt tai ei koskaan :) Toukan tossut siis kokoa 12-18kk ja niissä on nyt pikkuisen kasvunvaraa (Toukalla käytössä 21 koon kengät).


Ja tuntui pieni mies näistä tykkäävän! Vähän väliä pysähtyi touhuissaan katselemaan ja hoki "auto, auto, auto". Niinpä :DTässä muita kivoja tossuja merkiltä, niin pojille kuin tytöillekin :)
I got these soft-soled leather shoes for Toukka to use in the musical playschool we go to once a week and also in the dance class we're starting next week :) They are by an American company Bogaloo Kids.

2 kommenttia:

  1. Meillä oli saman merkin tossut, olivat juurikin tuota 18-24 kk kokoa mutta ovat nyt liian pienet pojalle (iso jalka! ;D). Ystäväni sai ne nyt sitten kierrätyksessä omalle lapselleen käyttöön.
    Ovat kyllä ihanat tossut! =)

    VastaaPoista