^
     

perjantai 24. syyskuuta 2010

Sisustusta

Makuuhuoneen olen teille esitellytkin jo aiemmin, mutta sinne on kotiutunut muutamia uusia juttuja joista olen todella innoissani :)


Eilen kävin illalla pikaisella visiitillä Kodin Ykkösessä ja ostin viimein nämä kauan kaipaamani lamput yöpöydälle. Tuntuu, että huoneesta tuli heti paljon viimeistellympi!

Ostin myös toisen sisustuslistallani pitkään pyörineen huonekalun eteiseen, nimittäin kenkäkaapin, mutta vaikka mies sen kiltisti heti illalla kokosikin, siitä ei nyt vielä kuvia, sillä eteinen etsii vielä uutta järjestystä ja kaappiin pitäisi hommata uudet vetimetkin kun en tykkää niistä muovisista mitkä sen mukana tuli.

Sisustaminen on kyllä aikalailla loppumatonta puuhaa ja mielestäni mukavaa sellaista, mutta silti oli tavattoman hyvä mieli kun näiden kanssa ajelin illalla kotiin. Nyt oikeasti tarvitaan ihan muutama hassu juttu enää, ja voi sanoa että sisustus on vihdoin, vuosien jälkeen, valmis! Se tuntuu jotenkin todella vapauttavalta, voi sitten keskittyä yksityiskohtien viilaukseen :) Ja ehkäpä voin kohta viimeinkin alkaa kerätä ihailemiani antiikkiastioita ;)

Lamppujen lisäksi makuuhuoneeseen on tullut muutakin uutta. Iloisen yllätyksenä nurkkaan on asettunut miehen isovanhempien kotoa suvussa kauan kulkenut kirnu. Kukaan ei oikein tiedä kuinka vanha se on, mutta yli 100-vuotta ainakin. Aluksi ajattelimme laittaa tuon keittiöön, mutta sieltä ei löytynytkään sopivaa kohtaa, joten se päätyi koristamaan makuuhuonetta. Nyt kun vielä saisi tuon tuolin tilalle, jonkun ihanan vanhan puutuolin... :)

Tähän loppuun vielä muutama suosikkilinkkini sisustukseen liittyen:
Apartment Therapy on sivusto, jossa on esillä kaikentyylisiä sisustuksia eikä ideoita ja inspiraatiota puutu. Sen sisarsivustot Re-Nest (ekologista sisustamista ja asumista) sekä Ohdeedoh (lastenhuoneiden sisustus) ovat myös suosikkejani.

I finally got us some lamps for the side tables in our bedroom. And we've also been given this very old churn that's been in my husband's family for generations! The links are some of my favourite decorating sites on the net :)

4 kommenttia:

 1. Teillä on kodikkaan ja mukavan näköinen makuuhuone <3

  VastaaPoista
 2. Ihana lamppu, tai siis monikossa- juuri sellainen jotka sopisivat meillekin. Kirnu on kyllä aarre, voi olla että Toukkakin kiinnostuu siitä kun vähän vielä kasvaa;-).

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hieno kirnu! Meillä on kanssa mökillä vanha kirnu, tykkään hurjasti.

  VastaaPoista