^
     

perjantai 3. syyskuuta 2010

Pipot

Kerrankin sain aikaiseksi jotain juuri sopivasti ennen säiden kylmenemistä! Neuloin nimittäin pipot Toukalle ja mulle. Miehellekin on tarkoitus, mutta kotoa ei löytynyt sopivaa lankaa, joten se saa vielä hetken odottaa :)
Toukan pipon ohje on Moda 3/2010 lehdestä. Siinä se oli neulottu bambu-villasekoitteesta, mun versio on ihan vaan Novitan Woolista.

Ja omaan pipoon löysin ohjeet Ravelrystä (aivan mahtava sivusto neulojille!), lankana tässäkin ihan perus markettilankaa, Novitan 7 Veljestä.


I knit some hats for Toukka and myself! For once, my timing was perfect and these were ready when the weather turned cold :) The instructions for the first one were in a Finnish mag, mine is from a free pattern on Ravelry.

5 kommenttia:

 1. Onpa kauniit pipot! Jaksan aina ihailla niitä, joilla kädentaitoja ja kärsivällisyyttä riittää...

  VastaaPoista
 2. Vautsi, onpa hienot!

  Pitää palata vielä siihen parin postin takaiseen kokojuttuun. Havahduin tänään tyttöä pukiessani siihen, että Gapin kokoluokat menee sitten kuitenkin niin, että se 80 cm on 12-18 kk!! Katsoin viimeksi touhotuksissani yhtä paitaa, jonka muistin olevan Gapin, mutta olikin japanilaista merkkiä (nolo!). Enivei, siis todellakin kokoluokat näyttävät riippuvan ihan merkistä. Eli paree olla tarkkana.

  Pakko oli tulla korjaamaan :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Unelma Säleikkö ja Mizumi :)

  Ja Mizumi - Kiitos myös tuosta Gapin mitoituksen kertomisesta! Meilläkun ei hirveästi ole vaatteita missä olisi molemmat koot esillä, mutta yhdet Gapin housut oli ja niistä olen sitten hyvinkin voinut päätellä sen mun tavan hahmottaa nämä koot :) Mutta eipä sen niin väliksi, vaihteleehan ne koot hirmuisesti muutenkin :)

  VastaaPoista
 4. Beautiful knitting as always, Lina!!

  VastaaPoista