^
     

tiistai 28. syyskuuta 2010

Kirppistelyä

Kahtena viime sunnuntaina olen käynyt Myyrmäkihallin kirppiksellä ja kumpanakaan päivänä en kävellyt tyhjin käsin kotiin :)

Tässä kuvassa reilu viikko sitten tekemäni löydöt: Lindexin Thinsulate-rukkaset, käyttämättömät 3€ ja (ilmeisesti Legon) heppa 0,5€. Nuo Reiman rukkaset on aiemmin kaupunkireissulta Pikkuväestä ostetut ja tarkoitettu meidän pääasiallisiksi talvirukkasiksi. Nuo Lindexin toimivat sitten vararukkasina :)


Viime sunnuntaina löysin muutaman t-paidan. 86cm, joten heti käyttöön :) Näitä voi pitää aluspaitoina, yksiväristen pitkähihaisten päällä tai sitten lämpimään suuntautuvalla lomamatkalla, jos sellaiselle onnistumme talvella pääsemään ;) Tuo vasemmanpuoleinen Lindexin traktoripaita on tällä hetkellä juuri päällä, hupparin alla, ja vähän väliä pitää vetoketjua vetää auki ja katsella ja näyttää muillekin kuinka kivoja traktoreita paidasta löytyy :D Molemmat paidat yhteensä 1,5€.

Löysin myös avaamattomassa pakkauksessa olevan tornipelin (5€). Eihän Toukka tuota vielä vuosiin osaa pelata, mutta oli pakko ostaa, sillä olimme juuri lauantai-iltana ystävien kanssa muistelleet mitä pelejä itse olimme lapsena pelanneet ja kaikki muistivat tämän kivan pelinä! :)

Löysin myös pahvikirjoja (yht 2€). Muumien adjektiiveja esittelevä kirja ja kaksi etsimääni Pietu kirjaa :) Keväällä ostin samaiselta kirpputorilta Pietu ja piilo -kirjan ja olen siitä asti etsinyt näitä muita osia. Nyt puuttuu enää Pietu ja peitto! Jos kellä on ylimääräistä niin täältä löytyisi ostaja :)

Samoin olen myös kiinnostunut Possu Pallero -pahvikirjoista. Meillä on Possu Pallero on iloinen ja Possu Pallero avaa lahjoja, muut vielä siis hakusessa.

Nämä molemmat sarjat on Toukalle (ja vanhemille) mieleen, mutta niitä ei tunnu enää saavan kirjakaupoista :(

My latest flea market finds :) Toukka loves the tractor t-shirt!

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä :) Tuo heppa on todellakin Legon Belville -sarjasta. Piti tulla sanomaan, kun itselläni oli niitä pienenä vinopino :D Meilläkin on tuo keltainen paita ja on aivan ihana. Niin iloinen ja raikas :)

    VastaaPoista
  2. Aaa, tornipeli! Sellainen on ehdottomasti löydettävä meillekin!

    VastaaPoista