^
     

maanantai 27. syyskuuta 2010

Myssy pohdintaa

Tuolla jo aiemmin kerroin tahtovani Toukalle Molon tähtimyssyn ja huivin. Silloin tähtäimessä oli musta-valkoiset, mutta nyt kun olen asiaa vielä hetken pyöritellyt mielessäni niin alkoi myös harmaa ja vihreä houkuttamaan.


Haluaisin että Toukalla olis tuollainen kypärämyssy talvella käytössä tämän toppapuvun kanssa, mutta mikä noista värivaihtoehdoista sitten parhaiten sen kanssa sopii? Lisää ongelmaa tuottaa se, että eri nettikaupoissa eri versiot näyttävät erisävyisiltä.
Kaveriksi ostaisin sitten samanvärisen huivin ja myöhemmin toivottavasti myös Rain-mallisen pipon.
Tässä vihreä myssy (vaaleampi kuva Babyshopista ja tummempi Bella Bambinasta - kumpi on lähempänä totuutta?)


Musta (kuva Babyshopista)Ja vihreä (kuvat jälleen Babyshopista ja Bella Bambinasta - kumpi on totuudenmukaisempi?).

Värivalinnan lisäksi painiskelen myös koko-ongelman kanssa. Toukka on nyt siis kohta 1,5 v. mutta pikkumiehen pään ympärys on mielestäni aika suuri. Reilu kuukausi sitten neuvolassa mitatiin sen olevan 49,2 cm. Millaista mitoitusta Molon päähineet ovat? Otanko täksi talveksi koon 1-2v vai onko parempi ottaa 3-5v? Sen Rain mallisen pipon toivon sitten löytäväni samassa värissä alennusmyynnistä ensi kevättä tai viimeistään ensi syksyä varten, siinä varmaan ainakin koko 3-5v on parempi, vai mitä mieltä olette?

I want to get this hood/hat and a matching scarf by Molo Kids for Toukka, but am wondering about which color would go best with our snowsuit and also about which size to get.

6 kommenttia:

 1. Meillä on tuommoinen alemman kuvan värinen kaulahuivi ja sanoisin että väri on noiden kuvien välistä suunnilleen.

  Mä ottaisin tuon mustapohjaisen, jos tuo vihreäpohjaisen pipon vihreä on kovinkin eri sävyä kuin haalarin vihreä niin voi pahasti iskeä äidin silmiin jos äiti tykkää että värit mätsäävät! ;D

  VastaaPoista
 2. Lisäys: Tuo alempi (tummempi) kuva on kuitenkin lähempänä totuutta väristä! =)

  VastaaPoista
 3. Mäkin ottaisin ton mustapohjaisen :) Muuten en valitettavasti osaa neuvoa kokojen tms. kanssa.

  VastaaPoista
 4. Minäkin valitsisin tuon mustapohjaisen, jossa vihreitä tähtiä. Ei mene liian vihreäksi :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! Jään siis vielä pohtimaan tuon mustapohjaisen (valkoisilla tähdillä) ja tummanharmaan (vihreillä tähdillä) välillä :)

  MrsAgatha: Minkä kokoinen pipo teidän pojalla on? Ja minkä kokoinen pää?

  VastaaPoista
 6. Pojan pipo on (muistaakseni) kokoa 3-5 ja on siis tuommoinen musta-valkoinen. On juuri sopiva. Veikkaan että pää on nyt n. 51-52 cm, varma en ole kun ei ole vuoteen käyty neuvolassa.

  VastaaPoista