^
     

torstai 30. syyskuuta 2010

Yöpuku

Kivaa, toimii taas nettikin :)

Pipojen lisäksi olen surffaillut nettikaupoissa etsimässä yöpukua Toukalle. Tykkään käyttää yksiosaisiapukuja vielä tässä iässä, mutta terättöminä. Tässä muutamia vaihtoehtoja, mitä olen löytänyt:

Pompoxilta IdaT:n (IdaT:n vaatteita muuten poistohinnoin nettikaupassa!)Ej Sikke Lejn pöllöpuku Barnyardkidsistä (mulle uusi tuttavuus tämä kauppa):


Yellow Lollystä toinen Ej sikke lejn puku, syksyn uutuuksia:


Ja Småfolkin pöllöpuku (mikä näissä pöllöissä viehättää??) Sisukkaasta:


Babyshopista löytyi vielä Katvigin raitapuku:

Trying to decide on a new sleepsuit for Toukka and these are some of the options I've found.

3 kommenttia:

 1. Kivoja! =)

  Mä tykkäsin kanssa noista kun poika oli pieni, ei ole tosin yli puoleentoista vuoteen tuommoisia käyttänyt.

  VastaaPoista
 2. Näitä nettikatkoksia itse kullakin;-) meillä saunalahden nettitikku joka hurmaavan alun jälkeen on ruvennut pätkimään silloin tälloin. Bloggerikin temppuili pitkät ajat, nyt näyttäisi taas sujuvan tämä kommentoiminenkin.

  Kivoja yökkäreitä, IdaT:t olivat meidänkin suosikkeja poikien ollessa pienempiä. Niissä on tuo oma lumonsa;-) laatu on hyvää, ainut pettymys ovat olleet sukat jotka nyppääntyneet nopeasti mutta nuo trikooasut ovat meillä kestäneet hyvinä. Meillä pojat potkii aina peitot pois, vaikka miten peittelisi niin meillä käytetään ihan yösukkiakin, ettei tule kylmä ja pienempinä käytettiin ihan niitä terällisiä yökkäreitä.

  ps. joko tilasit ne Molon myssyt yms.? Meillä on ollut koko M käytössä viime talvena, en ole sovittanut mahtuuko vielä-kutistuvat vähän pesussa. Taas ne trikoiset mustat/siniset ovat tosi reilunkokoiset, noi kokojutut ovat vaikeita;-) mutta ota mieluummin reilu kuin nafti, voihan sinne sitten laittaa vaikka ohuen puuvillaisen kypärämyssyn alle jos tuntuu isolta? Ja kovilla pakkasilla ei varmaan ole haitaksikaan;-)

  Leppoisaa loppuviikkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :)
  Aamunkukka - Joo, meilläkin potkitaan peitot pois ja möyritään unissa muutenkin mahdottomasti. Toukka nukkuukin unipussissa vielä tällä hetkellä tästä syystä. Tykkään noista terättömistä sen takia, että eivät heti jää pieneksi ja koska Toukka tuntuu saavan terällisissä jalkansa aina ihan solmuun (eli jalka jää jotenkin jumiin massun päälle eikä saa sitä takaisin lahkeeseen). Kiitos myös pipotiedoista! En ole vielä tehnyt päätöstä :)

  VastaaPoista