^
     

tiistai 4. tammikuuta 2011

Turkoosia

Muutamilta merkeiltä on jo julkaistu kevätmallistot. Kuvia katsellessa huomasin, että turkoosi tuntuu olevan nyt pienten poikien muodissa trendiväri.


Villervalla


H&M


Cupcake


H&M

H&M

Tykkäättekö turkoosista? Mä tykkään kyllä, niin itselläni kuin Toukallakin, ja ainakin t-paita Hennesiltä tässä värissä päätyy Toukan vaatekaappiin :)

New spring collections are starting to show up on the internet. Turquoise seems to be the hot color for little boys this spring. I like the color and Toukka will at least get a t-shirt in this shade in his wardrobe :)


10 kommenttia:

 1. Tykkään turkoosista! Omissa vaatteitta sekä poikien :) Tuo Cupcake turkoosi tähtitakki on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Mä kyllä tykkään turkoosista mutta ei sovi Waldelle, muutenkin blondi niin turkoosi saa näyttämään jotenkin oudolta.
  On kyllä kiva väri muuten! =)

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti turkoosista. En ehkä ihan hirveästi itselläni, mutta sällillä kyllä :) Meillä on turkoosit toppahousut H&M:ltä ja niissä on tosi kiva sävy mielestäni. Tuo Villervallan takki olisi ihana kevääseen :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on paljon turkoosia pojan vaatteissa. Vaatteet on lähes kaikki mix&match-tyyliin turkoosi, lime, harmaa, tummansininen ja musta, myös ulkovaatteissa. Jonkun mielestä tylsää mutta mun silmät ei kestä just nyt enempää värejä ;)

  VastaaPoista
 5. Mekin tykätään! Meidän ensi talven ulkovarustus tulee olemaan aika turkoosi, ja myös osa nyt näistä tulevista välikauden vaatteista. Turkoosi on vaihteeksi jotenkin niin ihanan raikas, mullekin on tullut meidän pahimman uusretrokauden jälkeen ehkä jo lievä ähky ruskeaan, vihreään tms..

  VastaaPoista
 6. Tykkään turkoosista ja sitä tulee olemaan meillä paljon (siis tytön vaatteissa) :)

  VastaaPoista
 7. Turkoosi on nimenomaan kesän väri;-) kiva lukea että myös tyttöjen äidit ovat innostuneet väristä! Se on vain niin ihana valkoisen kaverina!
  Kyllä tulee meillekin ja itse asiassa hamstrasin sitä jo viime kesän aleista!

  VastaaPoista
 8. Itsekin olen turkoosia kesäksi meidän neidille jo hieman tilannut :)

  VastaaPoista
 9. Turkoosi on kaunis väri, etenkin kesällä rusketuksen kaverina. Sitä voisi enemmänkin käyttää myös neideillä :)

  VastaaPoista
 10. Minustakin on kaunis väri myös tytöillä! Hennesillä näytti ainakin olevan turkoosia tyttöjenkin puolella runsaasti :)

  VastaaPoista