^
     

torstai 6. tammikuuta 2011

Popupshop

Juuri ennen joulua alkaneesta Mash'n'gravyn alesta kotiutui meille Popupshoppia. Tilasin oikeastaan heti kun viesti alesta putkahti postiluukkuuni ja silloin oli vielä hyvin kokoja jäljellä. Meillä ei ole ennen tätä merkkiä ollut, mutta heti kun avasin pakkauksen ihastuin täysillä! Osa vaatteista on jo ollut käytössä ja laatu vaikuttaa erittäin hyvältä!

Pahoittelen huonoja kuvia. Oikeasti valoisaa päivää odotellessa...


Tilasin harmaan collegepaidan kivalla kauluksella koossa 1-2v, harmaat baggyt collegehousut koossa 18-24kk ja mustat leggingsit koossa 2-3v. Onneksi muistin, että Annika oli joskus blogannut tästä merkistä ja löysinkin tuon vanhan postauksen Googlen avulla. Olisin nimittäin ottanut kaiken kokoa isompana muuten ja olisin saanut liian isoja vaatteita :)


Nämä baggyt tuli heti käyttöön ja on jo ihan meidän suosikit! Lahkeissa on onneksi mukavasti kasvunvaraa vielä, mutta pystyy hyvin käyttämään jo nyt kun on nilkoista noin kapeat :)


Mustat leggarit käyttöön myös heti, vaikka ovatkin lahkeista vielä noita harmaitakin pidemmät. Mutta musta näyttävät kivalta myös noin lahkeet ruttattuina. Paita on vielä aika teltta, joten se laitettiin vaatevarastoon kasvua odottelemaan. Mun olikin tarkoitus ostaa vaatteita, jotka on vielä vähän isoja, mutta yllätyin mukavasti kun huomasin, että housut voi ottaa käyttöön jo nyt ja menevät kuitenkin vielä pitkään.


Tuo paidan kaulus on mielestäni todella ihana!

Kun Toukkaa pyyttää poseeraamaan niin hän tykkää mennä seisomaan niin, että takapuoli ottaa johonkin kiinni (eli seinään, kaappiin, oveen tai tässä tapauksessa sohvaan) :) Paitsi silloin kun pitää vähän päästä pelleilemään ;)Sale bargains from Mash'n'gravy :) All are by Popupshop. The pants are in use already, but the sweatshirt needs to wait a while for Toukka to grow a bit :)

3 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! =)
  Meillä on nuo mustat housut samassa koossa ja vielä on lahkeet ehkä vähän liian pitkät eli menevät vielä hyvin! Paita löytyy kanssa samassa koossa ja on ehkä vähän reilu mutta voi hyvin vielä käyttää! =)

  VastaaPoista
 2. Meillä on tuo sama paita koossa 2-3 ja on vielä niin reilu, ettei voi pitää. Eli mun mielestä housut vastaa kokoaan, mut paidat isoja.

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi kivoja vaatteita! :)
  Ihana Toukka ♥

  VastaaPoista