^
     

perjantai 14. tammikuuta 2011

Äidille alesta

Ostin minä alesta itsellenikin jotain :)

AllSaintsin alesta tilasin ihanan runsaan villahameen ja trikoopaidan valtavalla kauluksella. Paita ei kylläkään pääse oikeuksiinsa kuvassa. Molemmat on ihan arkikäyttöön tarkoitettuja, sellaisia tarvitaan nyt enemmän kuin siistimpiä ja juhlavampia vaatteita. Tosin tuo hame menee kyllä oikean yläosan ja korkkareiden kanssa juhlavampaankin menoon.

Nämä on ensimmäiset AllSaints-vaatteet mitä omistan, mutta olen ihaillut merkin vaatteita jo pidempään. Ja näiden perusteella lisää aion ostaa myöhemmin :) Mies tilasi samalla itselleen cashmere-hupparin ja sekin on aivan ihana!

Ja sitten ripaus luksusta siihen arkeen :) Matchesin alesta nappasin tämän valtavankokoisen, mutta ohuen Burberryn villa-kashmirhuivin.

Lisäksi tilasin jokusen jumppa-DVD:n Amazonilta ja Feel Uniquesta paketillisen luomukosmetiikkaa. Kosmetiikasta teen, Aamunkukan toiveesta, oman postauksen myöhemmin, kunhan olen ehtinyt testata kaikki tuotteet :)

I didn't forget about myself during the sales and got some clothes from AllSaints and a Burberry scarf from Matches :)

3 kommenttia:

  1. Kivat ostokset! Isokauluksinen trikoopaita on varmasti hyvännäköinen päällä :)

    VastaaPoista
  2. Wau, mitä nettikauppoja, kiitos tuhannesti. Miten multa on mennyt tuo AllSaints aivan "sivu suun", siellähän on ihania vaatteita, myös lapsille;-).

    Sä teit taas kerran niin onnistuneita löytöjä itsellesi. Tuo huivi oli löytö, ei niitä taida enää tuolla olla?

    Oikein hyvää viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia vaan :) Mä kanssa tykkään niistä lastenvaatteista, mutta mies sanoi, että ei niitä vielä näin nuorelle, joten katsotaan niitä sitten isommalla innolla parin vuoden päästä ;)
    Huivi näyttää tosiaan sivuilta kadonneen :(

    VastaaPoista