^
     

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Löytyipäs!

Aamulla oli sähköpostiin ilmestynyt Kuperkeikalta viesti, jossa kerrottiin, että kevään Cupcaket ovat saapuneet. Ja sieltä se löytyi, se etsimäni fleecehaalari koossa 92cm. Tilasin samantien :) Toukalle tulee siis tämä:
Kuva: Hoppeloppe.dk

MrsAgathan blogista bongasin alekoodin My Rocking Wardrobeen. En ole sieltä aiemmin mitään tilannut, mutta tämä koiratoppi on jäänyt mieleeni pyörimään. Täysihintaisten tuotteiden tilaaminen näin kaikenlaisten tarjousten ja alennusmyyntien keskellä ei ole tuntunut järkevältä, joten olen ajatellut palaavani asiaan myöhemmin, mutta nyt kun tämänkin sai -40% tarjouksella, laitoin tilauksen sisään :) Otin tästä topista koon 2-3v kun seuraava olisi ollut hirmuisen pitkä.


Tilasin myös tämän lyhythihaisen hupparin. Tästä otin isomman koon 3-4v, koska kokoero tämän ja pienemmän välillä oli hyvin pieni. Eikä haittaa jos tämä on liian iso, otetaan sitten myöhemmin käyttöön.


I finally found a fleecesuit for Toukka! And I placed my first My Rocking Wardrobe order, since MrsAgatha was kind enough to share a discount code :)

7 kommenttia:

 1. Minäkin iskin silmäni tuohon koirahuppariin! On se vaan hieno. Ajattelin koittaa väkertää tuollaisen tapaisen itse. Saa nähdä valmistuuko koskaan ;D

  VastaaPoista
 2. Itsetehtynäkin tulee varmasti tosi hieno! Teethän siitä sitten postauksen kun saat valmiiksi? Mulla ei taidot tuollaiseen riitä, joten oli kiva saada tämä nyt alennettuun hintaan :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen tuota hupparia katellut mutta jotenkin en osaa käyttää (itellä tai pojalla) juttuja joissa on huppu mutta ei hihoja. =D Tyylikäs kuitenkin on! =)

  VastaaPoista
 4. Tuo fleecehaalari onkin tosi ihana! ♥

  VastaaPoista
 5. Kylläpä löysit taas hauskoja vaatteita! Laitathan kuvaa Toukasta uudessa haalarissaan kun saatte sen? Mä en oikein vieläkään syty niille Cuppiksen ulkovaatteille, mutta tuo haalari on kiva. Ei ole liian hempeä;-)

  Mukavaa iltaa ja hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. MrsAgatha - Mä ajattelin käyttää noita kesällä ihan vaan noin ja muina vuoden aikoina sitten yksivärisen pitkähihaisen päällä :)

  Nanna - Kiitos

  Aamunkukka - Laitetaan :)

  VastaaPoista
 7. Oi hitsit kun en muista aina tulla vastailemaan :/ Toki postaan sitten, jos saan tuon tehtyä. Saa kyllä nähdä, että koska mulla riittää aika sen tekemiseen! :D Tuossa uudessa postauksessasi se liivi onkin jo Toukan päällä ja on kyllä tosi kiva! Minäkin pitäisin sitä jo ennen kesää :)

  VastaaPoista