^
     

tiistai 11. tammikuuta 2011

Päivän ostokset

Me uhmattiin tänään luonnonvoimia ja lähdettiin keskustaan ostoksille :)

Ensimmäinen pysäkki oli Kampin POPin liike, jossa Toukasta oli mielettömän kivaa leikkiä junaradalla ja äiti olisi saanut koluta vaaterekkejä vaikka koko päivän :) Löysin -50%:lla Toukalle tämän keltaisen pipon, jota ajattelin tämän Aarrekidin Avaruusmatka-huivin kaveriksi.

Tämän jälkeen käytiin Tokyokanista ostamassa vähän tarvikkeita japanilaisiin ruokiin ja Forumin Jesperillä etsimässä Cupcaken kevätmalliston fleecehaalaria. Ei ole tulossa sinnekään (mun pitää varmaan tilata se sitten Tanskasta). Ne pienten poikien anorakit, joita minä ja monet muut on blogeissaan ihastelleet, näytti juuri yhtä herkullisilta kuin kuvissakin :) Meillä vaan ei ole tarvetta, joten rekkiin jäivät. Forumistakaan ei tyhjin käsin poistuttu, sillä löysin Nahka Albertista itselleni nahkarukkaset, joita olen kaivannut koko tämän kylmän talven.

Kämp Gallerian Marimekon ystävällinen myyjä kävi kaivamassa meille varaston perukoilta tämän kauan himoitsemani Karkuteillä-tyynyn. Tai siis päällisen, vanua multa löytyy säkillinen kotoa, pitää vaan ehtiä askarella :) Ollaan ostamassa Toukalle vihdoin isojen poikien sänkyä ja tämä pääsee sitten siihen päälle.

Ihan vihoviimeiseksi poikettiin vielä H&M Homessa, josta ostin kaksi valkoista kangaskoria (kun ne myytiin 2kpl pakkauksissa). Toinen pääsi kaappiin odottamaan lelukokoelman väistämätöntä karttumista ja toiseen, tähän joka on tuossa hyllyn päällä, majoittuivat pienen herran rakkaat pikkuautot :)

Did some shopping today :) A yellow hat from Polarn O. Pyret sale (goes well with our Aarrekid scarf), a cushion cover from Marimekko and white fabric baskets from H&M.

3 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia, varsinkin tuo ihana tyynynpäällinen! =)

  Mäkin kävin juuri ennen joulua hakemassa nahkarukkaset tuolta Nahka-Albertista sekä itselle että pojalle, lämpimät ovat! =D

  Sulle lähti muuten tänään postia, toivottavasti tulee pian!

  VastaaPoista
 2. Mä olen kanssa miettinyt Karkulaiset-tyynyä, se on aika kiva kuosi. Olin jo kertaalleen hyvin lähellä ostaa sen mutta jäi vielä toistaiseksi harkintaan.

  VastaaPoista
 3. MrsAgatha: Nyt oli (ihan ymmärrettävästi) kaikki pienten lasten koot jo loppuneet, olisin muuten saattanut ostaa Toukallekin :) Mä kerron sitten kun paketti tulee! Tänään ei ole vielä tullut postia, joten saattaa siis tulla piankin ;)

  Dressedtogrow: Älä mieti liian pitkää, on kuulemma mallistosta poistuva tuote! Täällä Helsingissä Kampissa ei ollut ollenkaan enää, Kämp Galleriaan jäi kolme, Hakaniemessä on ehkä.

  VastaaPoista