^
     

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Voi itku!

Tilasin välipäivinä Pompoxilta tämän ihanan tumman turkoosin Molon pörröfleecehaalarin ja hain sen postista tänään. Me käytetään fleecehaalaria ahkerasti - autoillessa, kauppakeskusreissuilla sekä syksyllä kuivalla kelillä kun mentiin vaunuilla jonnekin. Ja ehdottomasti haluttiin vielä haalari koossa 92cm ensi kevääksi ja syksyksi.

Meidän nykyinen on tuo päällimäinen Cupcaken koossa 86 ja alla siis tuo uusi Molon koossa 92. Ja voi itku. Cupcakessa on pidemmät hihat, selkämitta on molemmissa sama ja Molossa lahkeet pidemmät. Pidemmät lahkeet on hyvä, mutta kun nimenomaan olisi kaivattu sitä pituutta myös tuohon selkään!

Tältä tuo Cupcake näyttää päällä. Hihat on hyvin reilut, lahkeet seisoessa näyttää ehkä vähän pitkiltä, mutta kun autoon laittaa istumaan, jää nilkat helposti paljaiksi. Ja tuossa selkämitassa ei ole enää yhtään kasvunvaraan ja kun haalarissa tosiaan istutaan paljon, olisi väljyys tuossa mitassa tarpeen.

Ja tältä näyttää tuo uusi Molo. Hihat hyvät, selkä samoin kuin Cupcakessa eli ei yhtään extraa. Lahkeissa olisi vaikka kuinka kasvunvaraa. Ja katsokaa nyt miten ihanalta haalari näyttää Toukan päällä! Niin kovasti haluaisin pitää tämän, mutta palauttaahan se täytyy kun ei sitä oikein voi pitää :(


Täytyy varmaan ostaa Cupcakelta koon 92 haalari kun näitä pörröisiä ei taideta tehdä enää koossa 98. En vaan tykännyt syksyn ruutukuosisesta ja kevään mallistosta mulle ei oikein auennut mikä niistä oli se fleecehaalari. Onko vielä muita merkkejä jotka tekevät hyviä ja kivoja fleecehaalareita?


I got this fleece overall in the mail today. It's a size 92cm, but the only difference to our old 86cm is the longer legs. We would use this mainly in the car so Toukka would have to sit a lot wearing it and really need there to be some extra room in the back length and the one we have is getting to be too small in that respect already, so I'll have to return this. It looks supercute, though!

2 kommenttia:

  1. Voi harmitus sentään, että haalarin kanssa kävi näin, että ei ollutkaan sopiva :(

    VastaaPoista
  2. Söpö on kyllä! Eikö Moloa ole sitten isompaa saatavana? Meillä oli täksi talveksi odottamassa Cupcaken fleecehaalari kokoa 86, mutta se oli jo lokakuussa kovin tiukka, joten kuvittelin sen merkin olevan aika naftia mitoitusta.
    Oletko nähnyt Kik kidin pörröhaalareita? Meillä on sellainen pörrötakki ja se on ainakin suloisen pehmeä. Mun mielestä niitä oli haalareinakin, ainakin joskus talvella. Onnea metsästykseen!

    VastaaPoista