^
     

maanantai 24. tammikuuta 2011

Ei ihan sitä mitä piti

Muistatteko kun kerroin tilanneeni Toukalle tämän?


No, meillä on nyt tämä:
Tilaukseni jälkeen sain Kuperkeikasta viestin, että heidän saamassaan erässä ei ollutkaan fleecehaalaria koossa 92, mutta että he tilaavat sitä heti. Myöhemmin samana päivänä sain tiedon, että Cupcake oli ilmoittanut, että haalaria ei tehdä ollenkaan tuossa koossa! Hyvin mielenkiintoista, sillä aiempina vuosina fleecehaalaria on kyllä tehty 92 koossa. Ja vähän moitetta voisi antaa tiedonkulusta Cupcaken ja kauppojen välillä. Muutamassa tanskalaisessakin nettikaupassa oli nimittäin tuota pukua myynnissä tuossa koossa!

Jostain piti fleeceä pojalle saada. Tilasin sitten Mini Rodinin omilta sivuilta tämän tummansinisen takki- ja housusetin koossa 92/98. Harmaa olisi ollut enemmän mieleen, mutta siitä ei ollut kokoa jäljellä missään :(

Well, it turned out that that fleecesuit with stars wasn't made in the size we needed so I had to search some more since we do need a fleecesuit. I ended up ordering this two-piece one from Mini Rodini.

3 kommenttia:

 1. On kyllä huonoa informointia, sekä Cupcakelta että Kuperkeikalta kun ovat myyntiin laittaneet... Onneksi sait tuon Mini Rodinin tilalle! =)

  VastaaPoista
 2. Johan on taas ollut asiakaspalvelu "huipussaan", hohhoijaa, varsin harhaanjohtavaa mainontaa, varsinkin kun muista kaupoista tuota saisi!

  Mutta onneksi on vaihtoehtoja, niin asun kuin kaupankin suhteen;-). Ihan kiva puku, mutta ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, ei tuo ole se minkä ensin halusit;-).

  Oikein hyvää viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Aamunkukka - Mä käsitin (ja kysyinkin asiasta suoraan), että mistään kaupasta ei saa tuota pukua koossa 92, koska sitä ei jostain syystä tänä vuonna tehdä siinä koossa. Eli että muissakin kaupoissa se on ollut virheellisesti myynnissä. Tottakai Kuperkeikan olisi pitänyt tarkistaa mitä heille oikeasti on lähetetty ennenkuin laittavat kauppaan mitään myyntiin. Mutta on sekin kummallista jos Cupcake on tarjonnut mahdollisuutta tilata pukua tuossa koossa vaikkei sitä tehdäkään. Tosin esim. tuo tanskalainen Hoppeloppe josta kuva on, myy edelleen tuota haalaria koossa 92. Hmm. Mikä nyt sitten on totuus?

  VastaaPoista