^
     

perjantai 7. tammikuuta 2011

Joululahjat käytössä

Eli mitä meillä leikitään :)


Joulupukin tuoma teesetti on ollut iso hitti! Teekutsuja järjestetään harva se päivä. Tässä juomaan on päässyt myöskin joululahjaksi saatu Totoro :)

Toukalla päällä joulunaikaan neulomani villapaita.

Minä ostin Toukalle lahjaksi tämän puisen ompeluankan. Eräänä iltana Toukka katseli kiinnostuneena kun tein ristipistotyötä, joten kaivettiin tämä lelulaatikosta esiin ja hienosti poika jaksoi keskittyä ja sai narun muutamasta reiästä läpikin kun oli ensin mallia näytetty!

Päällä Mini Rodinin leggingsit ja Mini A Turen paita (koko on 98, mutta on niin kapoinen malli, että voi käyttää jo nyt!)

Kirjoja tuli lahjaksi myös muutama. Niistä suosituin on ollut tämä Lyhdyn valossa -kirja. Lyhtyyn saa valon painamalla, mikä varmasti lisää kirjan hohtoa :) Mutta myös kirjan ihanista kuvista ja tarinasta tykätään kaikki!

Päällä Chinchen collegepaita ja H&M:n ruskeat collegehousut.

Brion perästä vedettävä ankka, tai Toukan mukaan "intu", on hauska! Sitä voi kävelyttää vaikka samalla kun sovittaa äidin korkkareita :) Toukka löysi nuo kengät kun siivosin kaappien perukoita. En ole käyttänyt noita vuosiin ja ajattelin, että olisi aika laittaa ne eteenpäin, mutta Toukka tuumasi toisin ja kantoi ne kirjahyllyynsä talteen :)

Päällä Bobo Chosesin college ja Shampoodlen froteehousut.

Nallen lisäksi Totoro osallistuu nykyään lähes kaikkiin Toukan leikkeihin, joten ei ihme, että eräänä päivänä Totoro pääsi myös sovittamaan yllä mainittua kenkää :)

Päällä Mini A Turen trikoopaita (sama kuin yllä) ja Popupshopin colleget.

Toukka got some really nice toys for Christmas. These are some recent pics I've snapped of him playing with (some) them :)

2 kommenttia:

  1. Ihana pieni leikkijä!

    Arvaas kun meidän kaverit saivat samat paidat, keltaisina tosin. Huomasin ihan saman jutun; puserot ovat kapoista mallia mutta materiaali on ihastuttavan oloista, napakkaa ja laadukkaan tuntuista-sitä MaT:n laatua;-).

    Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille!

    VastaaPoista
  2. Ihana pieni touhuilija! Ihmeellistä, kuinka näppäriä näistä lapsista kasvaa, niin nopeasti. Meillä on muuten mummolassa myös tuo Lyhdyn valossa! Kaunis on :)

    VastaaPoista