^
     

torstai 27. tammikuuta 2011

Viimeisiä viedään

Viimeisiä aleostosten esittelyjä nimittäin. Ainakin luulisin, että nämä alkavat nyt olla tässä :)

Babyjunglestoresta Yporquén hauska college, jossa hihojen resorit ovat erisävyiset. Koko on 2-3v. ja vastaa aika hyvin kokoaan. On nimittäin Toukalle nyt vähän reilu, mutta voidaan silti ottaa heti käyttöön eli ei liian. Ja vinkki, tuolla on mielestäni Yporquét edullisempia kuin muissa näkimässäni nettikaupoissa!

Dikidosta tilasin ensi kesäksi vaatetta. Odotin, että tuolla alkaisivat alennusmyynnit, mutta tilasin sitten kuitenkin vain nämä jotka olivat jo ennestään alennettuja ;) Molemmat on Chinchen.

Paidassa koko 3-4v. ja shortsit kokoa S joka ilmeisesti on myös 3-4v. Tämän merkin vaatteet on siis todella pientä mitoitusta! T-paita on ehkä pikkaisen reilu, mikä on hyvä, koska kesällähän tämä vasta pääsee kunnolla käyttöön. Meillä on nyt käytössä merkin 2-3v. kokoisia paitoja ja ne ovat juuri sopivia.

Toukka oli muuten hyvin ihmeissään, kun housujen lahkeita ei saanutkaan vedettyä alas nilkkoihin! Ei taida raukka muistaa mitään kesästä ;)

The last of the sale buys :) A sweatshirt by Yporqué and a t-shirt and shorts by Chinche for next summer. Toukka was a bit perpelexed by the shorts and kept trying to tuck the legs down :)

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuo sama paita vaaleanharmaana koossa 3-4, on kyllä ihana! Eipä Yporqué paljon muuta teekään kuin ihania vaatteita.

    Meillä sälli viime keväänä veteli t-paidan hihoja ihmeissään, yritä siinä sitten selitellä ettei ne yllä pidemmälle... =D

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva toi eriväriresori! Täytyykin käydä katsomassa jos meillekin löytyisi jotain vielä alesta..

    -Johanna

    VastaaPoista