^
     

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

My Rocking Wardrobe

Meidän ensimmäinen tilaus My Rocking Wardrobelta saapui eilen ja tykkään kovasti! Paketti tuli mielestäni nopeasti ja sivuilla annetut mitat vaatteista pitivät hyvin paikkaansa, sillä molemmat vaatteet ovat just eikä melkein niinkuin toivoin :) Tilaan siis varmasti toistekin, jos vaan myyntiin tulee jotain mistä pidän ;)


Tää koiratoppi on vaan niin hieno! Taidan pukea tämän Toukalle jo ennen kesää päälle :) Joku sopiva pitkähihainen paita vaan alle. Koko tässä on 2-3v.


Ja tämä lyhythihainen huppari on myös todella kiva! Tämä on 3-4v. kokoa.


Tämä takki on Ellokselta ja bloggasinkin siitä jo täällä, mutta tässä vielä sovituskuvia sillä tämä mielestäni sopii hyvin tähän samaan postaukseen, aika rockaavahan tämäkin on ;) Merkkinä Esprit ja koko 92/98.

Our first order from My Rocking Wardrobe arrived and the clothes really do rock! The jacket in the last picture is from Ellos, but in my opinion fits the title of this post well ;)

6 kommenttia:

 1. Supersuloinen Toukka ja hienoja vaatteita! :)

  VastaaPoista
 2. Mä haluaisin tilata My Rocking Wardrobesta vaatteita, mutta huono kielipää estää. :D Takki on tosi makee! Täytyypi itsekin käydä tsekkaamassa se. ;)

  VastaaPoista
 3. Nanna - Kiitos!

  sussu - Samallalailla se kauppa toimii kuin suomalaisetkin nettikaupat :) Mä voin koittaa auttaa sua tilauksen tekemisessä. Jos tarviit esim. käännösapua niin laita sähköpostia!

  VastaaPoista
 4. Mites tuolta jos tilaa niin menee tullimaksut? Voiko huoletta tilata yli 50eurolla? Kiitos, jos ehtisit neuvoa...

  VastaaPoista
 5. Elina - EU:n ulkopuolellahan tuo sijaitsee, joten tullirajat pätee teoriassa. Mun tilaus ei ollut yli tuota tullin rajaa, mutta olivat silti merkanneet paketin tullilappuun huomattavasti alhaisemman summan kuin mitä vaatteista maksoin.

  Eli jos tilaa yli tullin salliman rajan, on mahdollista, että paketti jää tulliin. Tilauksen arvosta maksetaan silloin tullissa ALV:a. Varsinaista tullimaksua ei pitäisi mennä ellei nyt aivan järkyttävää määrää tilaa :)

  VastaaPoista