^
     

maanantai 10. tammikuuta 2011

The Drummer Boy Jacket

Nextin kevätmallistoa selaillessani iskin silmäni tähän takkiin (josta en saanut kuvaa otettua tänne.) Pistin sen ylös potentiaalisten ostosten listalleni ja jäin miettimään asiaa. Ja hyvä, että jäin :) Tämän tyyppisiä takkeja tuntuu nyt olevan pojille tarjolla enemmänkin.



Useammassakin paikassa on nyt alennettuna tämä Shampoodlen syksyn malliston fleecetakki, jossa on mielestäni samaa henkeä. Tämä kuva Monsieur Minouchetin sivuilta, mutta takki on alennettuna myös mm. Bebaboossa.

Tilasin meille Ellokselta eteiseen uuden lampun (kun löysin sopivasti -50& tarjouskoodin) ja katsastin sitten samalla myös lastenvaatteiden aleosaston. Sieltä löysin tämän Espritin saman tyylisen harmaan takin. Hinta oli tässä mielestäni kohdillaan ja harmaa värinä houkutteli enemmän kuin Nextin tummansininen, joten tämä taisi päätyä lampun seuraan pakettiin ;)



I've noticed these type of jackets popping up here and there. I really liked this spring's dark blue one from Next (the first link - I wasn't able to get a picture here). But then I found an even better one (price and colorwise!) from a Finnish online store Ellos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti