^
     

tiistai 25. tammikuuta 2011

Iso poika jo

Toukka kasvaa hurjaa vauhtia ja oli aika tehdä vähän uusia hankintoja! Ostettiin kylpyhuoneseen Ikeasta tämä jakkara/koroke, jotta poika voisi siinä seisten pestä kätensä. Ja se olikin niin hyvä juttu että! Jakkaran avulla nimittäin yltää moneen muuhunkin paikkaan. Ja siinä on hauska myös seistä ihan muuten vaan. Vaikka keskellä olohuonetta :)

Samaiselta Ikea-reissulta kotiutui myös pieni pöytä ja tuoli. Toukasta nämäkin on ihan huippujuttuja! Epäilin, että ne eivät tulisi tuonne mahtumaan, mutta hyvin niille löytyi paikka :)

Pöytä on tietysti juuri sopiva paikka autoleikeille ;)


Merkittävin askel ison pojan tiellä on kuitenkin tämä viime viikonloppuna Huuto.netistä huutamani ison pojan sänky. Ihan aluksi vähän pelotti käydä siihen nukkumaan (ja pinnasänky onkin vielä huoneessa jos kova hätä olisi yllättänyt), mutta nyt siihen jo kavutaan ylpeänä ja nukutaan hyvin :) "Toukka nukkuu poika sänky!" kuului nytkin päiväunille käydessä (toki Toukan tilalla käytti omaa nimeään). Nyt pitäisi vielä tehdä sopiva päiväpeitto ja ostaa lakanoita.

Äidistä tuntuu aika hurjalle, että poika on jo niin iso, että nukkuu lastensängyssä, mutta onneksi toinen vielä näyttää niin kovin pienelle tuolla :)


Toukka has grown up a lot and we wanted to get him some "big boy furniture" :) The stool, table and chair are from Ikea and the bed I won on a Finnish auction site. I can't believe he's so big he sleeps in a children's bed now! But luckily he still looks very small in it ;)4 kommenttia:

 1. Voi kun Toukasta onkin tullut iso jo! =)

  VastaaPoista
 2. Niinpä, iso poika jo todellakin! Niin ne meidän pienet kasvavat :)

  Meiltä puuttuu tuollainen jakkara vielä, pitääkin laittaa muistiin ja hakea joku päivä Ikeasta. Olisi siis meilläkin tarvetta, niin ei tarvitsisi aina äidin sylissä käsiä pestä ;)

  VastaaPoista
 3. Iso pieni mies :) Meillä varmaan siirrytään isompaan sänkyyn sitten kun Jade valtaa Patrikin pinniksen :)

  VastaaPoista
 4. Ihana iso poika ♥
  Toi koroke on kyllä hirmu näppärä!

  VastaaPoista