^
     

perjantai 28. tammikuuta 2011

Eteinen

Sisustuskärpänen puraisi minua ja hommasin eteiseen uuden lampun! Löysin tämän yllättäen Ellokselta, jossa se -50% koodin ansiosta oli mielestäni erittäin edullinen miellyttävän ulkonäön lisäksi :) Laitettiin lamppuun aluksi yksi spottivalo, kun meillä ei ollut mitään muutakaan sopivaa ja huomattiin sitten, että sen ansiosta lampusta tulee todella hienot kuviot kattoon! Kokeiltiin myöhemmin tavallisilla lampuilla ja vaikutelma ei ollut olenkaan näin mielenkiintoinen, joten spottivaloilla mennään :)

Toukka sai aikaan uuden maton oston (vähän isompi vahinko eräänä vaipattomana hetkenä - vanha matto oli puoliksi paperinarua, joten peseminen oli mahdotonta). Mistään kaupasta ei oikein löytynyt mitään innostavaa, joten epätoivon hetkellä naputtelin eBayhin hakusanaksi "rug" ja monen muun perinteisemmän mattomallin ohella ruutuun putkahti lehmäntaljoja. Pyöriteltiin ideaa mielessä miehen kanssa muutama päivä ja lopulta laitettiin tilaus menemään ja meille saapui tämä ihana musta talja Texasista :)

Tämä kuva on ulko-ovelta päin, ensimmäisestä ovesta pääsee Toukan huoneeseen, toisesta keittiöön ja vastapäisestä ovesta kylpyhuoneeseen. Matto on juuri haettu tullista ja Toukka tutkii laatikon muuta sisältöä innoissaan.

Tässä kuva vielä toisesta suunnasta. Kauniisti naulakon päältä näyttää roikkuvan meidän kaulaliinat ;)
Our hallway, with a new crystal lamp and a cowhide rug.

10 kommenttia:

 1. Upea! Mä haluaisin vaihtaa meidän kaikki lamput kristallisiksi:) Vielä ei ole yhtään...

  VastaaPoista
 2. Kaunis valaisin! Tykkään tosi paljon kristallivalaisimista :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lamppu :) Kivat laatatkin eteisessä!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun sä vihdoinkin esittelit lampun;-) se on kaunis, voi että, harmi kun meillä ei ole paikkaa tuollaiselle sillä olisi niin omaankin makuuni sopiva.

  Kiva idea tuo lehmäntalja,näyttää hyvältä!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Heippa!

  Kävin tänään ideaparkin Ballotissa ja siellä oli niitä Cupcaken tähti fleece- haalareita koossa 92cm!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! :) Voin todellakin suositella tuota lamppua!

  Annika - Oho! Sain siis aivan väärää informaatiota Kuperkeikasta! Hekun sanoivat ihan suoraan, että tuota haalaria ei valmisteta koossa 92cm. Tekisi mieli selvittää asiaa lisää ja kysyä Cupcakekin selitys tästä, mutta heillä ei ole sähköpostiosoitetta (outoa!).

  VastaaPoista
 7. Kannattaa selvittää. Ilmeisesti et enää halua ostaa kyseistä haalaria, voisin sen nimittäin hakea. Jos haluat, niin laita sähköpostia :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Annika, mutta mä tosiaan ostin sen Mini Rodinin fleecesetin jo, joten ei enää tarvita. Harmittaa kyllä, koska mieluummin olisin ottanut tuon Cupcaken.

  VastaaPoista