^
     

maanantai 3. tammikuuta 2011

Ensi talven haalari

Kuten olenkin jo maininnut, tilasin Babyshopin joulukalenteritarjouksesta Toukalle ensi vuodeksi Mini A Turen toppahaalarin. Ja joulusta huolimatta se saapui nopeasti ja sitä ehdittiin jo sovitellakin ennen joulua :)


Väri on todella kauniin sininen ja puku vaikuttaa todella laadukkaalta ja yksityiskohtia on selvästi mietitty ja niihin panostettu. Tämä on siis meidän ensimmäinen haalari merkiltä, joten käyttökokemusta ei vielä löydy.


Otin koon 2 eli 92cm ja tuntuu, että tein oikean päätöksen. Tosin, koskaanhan sitä ei voi tietää millaista vauhtia tuo pikku herra päättää kasvaa. Tässä puvun päällä on meidän tämän talven Tähti Jonathanin haalari (baby-mallia) koossa 86cm. Pituutta on tuossa MATin puvussa niin hihoissa, lahkeissa kuin selässäkin sopivasti enemmän, mutta ovat lähes yhtä leveät.


Ja tässä vielä sovituskuva :) Tällä hetkellä on Toukalle vielä selvästi iso ja hyvä niin.

Here is the Mini A Ture snowsuit I bought on sale before Christmas. I bought it to be worn next winter so I'm glad it's too big now :)

8 kommenttia:

 1. Kylläpä sitä ollaan niin komeita, että;-) haalari on just niin kaunis kun arvelinkin. Asusteiksikin käy melkein värit kuin värit!

  Mukavaa päivää ja kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
 2. Kaunis sininen, MAY on huippuihana merkki!

  VastaaPoista
 3. Upea haalari! Mini A Turea olen itsekin meidän tytölle haaveillut :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti tuo mini a turen haalari :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia :) Olen itsekin hyvin tyytyväinen tähän ostokseen. Kaunis ja varmasti myös lämmin ja toimiva :)

  VastaaPoista