^
     

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Vielä alea!

Nämä meinaa jäädä kokonaan esittelemättä, vaikka tulivat jo jokin aika sitten. Löysin Yellow Lollyn alekorista pari kivaa juttua.

Toukan ihkaensimmäinen Mini A Ture. Ohut, puuvillainen vaarinpaita. Hyvältä ja laadukkaalta vaikuttaa :)


Koko vaan hiukan hämäsi mua. Otin 86cm (ja sitä se kyllä tuntuu vastaavankin), mutta lapussa luki että on tarkoitettu 12-18kk. Olen ajatellut, että 86cm=18-24kk. Joissakin kaupoissa Mini A Turen vaatteista on ilmoitettu vaan tuo ikä, joten nyt en sitten tiedä mitä ostaa jatkossa, jos tarkoituksena on saada esim. 92cm. Te, jotka olette tätä merkkiä enemmänkin ostaneet niin miten nuo koot oikein menee?

Nämä tuli siis samana päivänä kun nuo kengätkin, joita myös sovitettiin. Meillä ei siis pidetä kenkiä sisällä ;) Tuo kirja, ja juuri tuo kyseinen sivu, oli vähän aika sitten Toukan ehdoton suosikki. Osotti vuoronperään tuota possua ja hevosta ja aina piti sanoa mikä se oli: heppa, possu, heppa, possu, heppa, possu, heppa, possu, heppa... jne.

Ja lisää Ej sikke lejtä :) Musta tän merkin vaatteet on kivoja, mutta niitä ei juurikaan näy muissa blogeissa. Olenko ainut, joka näistä pitää?

Todella mukavan tuntuinen ja ihanan värinen huppari (ilman huppua). Tätä melkein voisi pitää jo kun on noin hyvät resorit, ettei hihat valu, mutta odotelkoon nyt hetken vielä kaapissa :)


Two tops I found in a sale. These are still a bit big for him, but they'll be great later on in the fall :) That book and especially that page with the pig and the horse was his favourite thing a little while ago. He pointed at them and I had to say what they were: horse, pig, horse, pig, horse, pig... ad infinitum :)
7 kommenttia:

 1. En juuri kyseisestä merkistä tiedä, mutta mä olen aina käsittänyt, että 80 cm =9-12 kk, 86 cm=12-18 kk, 92 cm = 18-24 kk jne.

  Vaikka ei ne kuukaudet kyllä juuri missään merkissä ole meillä paikkaansa pitäneet. Nyt 14 kk isässä käytössä onpääasiallisesti koko 80 cm, vaikka plussalla pituuden puolesta kasvetaankin.

  VastaaPoista
 2. Ilmeisesti näissä on sitten eroja, koska mun mielestä kaikki on yhtä edempänä :) Tai ehkä se johtuu sitten siitä, että Toukalle ne tuntuu sopivan sitä tahtia. Meillä on nimittäin kanssa +käyrällä pituus, mutta nyt 16kk vielä 80cm käytössä! Nyt kyllä on selvästi vaihto tulossa kun on enää muutamat 80cm housut, jotka on sopivan pitkät :) 86cm vielä hiukan liian pitkät.

  VastaaPoista
 3. Tämäpä onkin mielenkiintoista! Katsoin meidän kaapista muutamat merkit, ja ainakin PO.Pilla ja Gapilla, joilla oli tuplamerkinnät, oli juuri tuo 80 cm ja 9-12 kk. Muistan tämän myös H&M:lta, että menee näin liikkeissä olevissa kokotaulkoista. Vaatteissa ei taida olla mitään, mutta en nyt voi tarkistaakaan, kun meillä ei taida enää olla H&M:ää. Mutta tosiaan voi olla, että jolloin muilla merkeillä toisin!

  VastaaPoista
 4. Kunhan Toukka herää päiväunilta niin mä käyn kattoon mitä meidän vaatteissa lukee :) Voi kyllä olla, että olen ihan omasta päästäni tämän kehittänyt!

  VastaaPoista
 5. Monsoonilla menee ainakin niin että 12-18kk on 86cm, 18-24kk=92cm ja 2-3v=98cm.

  VastaaPoista
 6. Mä en tiedä miten noi koot menee, mutta olen jotenkin ajatellut että 92 olis n. 1½-2½ vuotiaalle ja 98 siitä ylöspäin 3-vuotiaalle.

  Meillä oli joitain vaatteita Ej Sikke Lej:ltä kun poika oli pienempi mutta nyt ei ole ollut enää. Niitä ei edes usein missään nettikaupoissakaan bongaa, ennen oli mun mielestä myynnissä lähes jokaisessa suomalaisessa nettikaupassa. Mihin lie kadonnut!

  VastaaPoista
 7. Te olette kaikki oikeassa ja mä olen ajatellut tän jutun ihan väärin! En nimittäin löytänytkään yhtään vaatetta, joka tukisi tätä mun tapaa ajatella nämä koot, joten mun on täytynyt keksiä se ihan itse. Syy on ehkä se, että mulla on nyt Toukalle odottamassa sekä 86cm että 18-24kk ja ne tuntuu keskenään samankokoisilta. Olipa hyvä että otin asian esille niin selvisi tämäkin! :)

  VastaaPoista