^
     

torstai 2. syyskuuta 2010

Shampoodle syksyMe tykätään hurjasti tästä Shampoodlen froteeasusta! Niinpä lähdinkin tutkimusmatkalle etsimään mitä uutta merkiltä on tulossa syksyksi. Nettisivuilla ei vielä ole uutta mallistoa esillä, mutta lehdistötiedotteiden kautta löysin kuvia :)


Tätä perinteistä tuttua mallia olisi tarjolla harmaana ja sinisenä. Tuo sävy on minusta kaunis ja pirteä, mutta luulen, että meidän seuraava asu on siitä huolimatta tylsästi vaan musta tai harmaa. Vaikka menneiden kausin oranssikin hiukan houkuttaa :)
Syksyksi on tarjolla tällaista kuosia myös. Eri mallisissa housuissa ja huppareissa. Ylläolevat housut olisi mielestäni nätit pienellä tytöllä. Poikienkin päällä tätä oli kuvattu.Ja sitten olisi farkkua, paitana ja lököttävinä housuina, niin pojille kuin tytöillekin. Vaikka noista frotee- ja collegehousuista tykkäänkin tässä mallissa, niin jotenkin tuo farkku ei oikein iske.Ja sitten oli näitä takkeja, myös punaisena. Mutta en tähänkään mitenkään erityisesti ihastunut.

Lisää löytyy täältä!

These are new season clothes from one of my favourite brands. I didn't like this collection much, though.


3 kommenttia:

 1. Niilo Ilosta on uudet tracksuitit jo tilattavissa, harmaa, musta ja sininen :)

  VastaaPoista
 2. Toi takki ja lököfarkut voisi tulla meille! =) Muuten en Shampoodlesta niin välitä vaikka yksi tuommoinen track suit meiltä löytyykin.
  Shampoodlen Facebook-sivuilla on mun mielestä jotain infoa tästä syysmallistosta, kannattaa tsekata! =)

  VastaaPoista
 3. Vauhtivekaroiden äiti - Kiva tietää, että musta on edelleen valikoimassa!

  MrsAgatha - Kiitos vinkistä! Teidän pojalle noi farkut voiskin sopia hyvin!

  VastaaPoista