^
     

perjantai 1. lokakuuta 2010

Perjantai


Me lähdettiin tänään Toukan kanssa keskustaan. Oli meillä muutama asia hoidettavana, mutta lähinnä mentiin vaan viettämään aikaa ja nauttimaan upeasta syyspäivästä :)


Käytiin (vihdoin) Senaatintorilla katsomassa näitä maailmanrauhakarhuja. Ja hienoilta näyttivät sekä äidin että pojan mielestä! Loistava idea tämä ja monen maan tuotokset olivat todella hyviä, kauniita tai hauskoja ja oivaltavia ja taitavasti toteutettuja.
Karhujen ihailun jälkeen mietin hetken mihin mentäisiin kahville, vähän niinkuin ylimääräiselle aterialle kun (myöhäinen) lounas oli kumminkin tarkoitus syödä kotona. Päätin mennä Kauppatorille ja se olikin nappivalinta! Oli ihana istua ulkona lämpimässä auringonpaisteessa ja lihapiirakka ja munkkipossu oli harvinaista herkkua meille molemmille :) Äidille vielä kuppi kuumaa teetä ja Toukalle mehua. Kauppatorilla tulee käytyä ihan liian harvoin, vaikka tykkäänkin kovasti sen tunnelmasta.

Ja sitten me käytiin vielä vähän lastenvaateostoksilla, mutta niistä lisää ensi viikolla ;)

Toukka and I spent a lovely day at the center of Helsinki. We had some errands to run and then we just enjoyed the fabulous weather :) We went to see The United Buddy Bears on Senate Square (one of my favourite spots in Helsinki!) and afterwards had tea and something to eat at the Market Square.

3 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen päivä, ja kuvat ovat oikein kivoja myös!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Teillä on ollut ihana sää käydä keskustassa, Helsingin keskusta ja kauppatori <3 niin ihana tunnelma!

  VastaaPoista
 3. Ihanan kuuloista ja näköistä, tosiaan! Miksi sitä itse onkin niin jämähtänyt tänne kotikulmille? Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista