^
     

torstai 7. lokakuuta 2010

Piirtämässä

Tuon aiemmin esittelemäni kirjan innoittamana järjestelin eilen meidän vähäisiä piirrustusvälineitä helpommin saataville. Puuvärit ja vahaliidut pääsivät pois Toukalle hankalista ja äidin silmiin rumista pahvikoteloistaan. Liidut laitoin joskus lahjaksi saatuun hauskaan mutta käyttämättä jääneeseen mukiin ja puuvärikynät kahteen sosepurkkiin.


Toukka tietysti huomasi puuhani ja kynät nähtyään halusi heti päästä piirtämään :)

Taiteilijalla päällä Aarrekidin paita, johon olen yhä täysin rakastunut, ja pikkuserkulle pieneksi jääneet haalarit (merkkiä kertovaa lappua housuista ei löydy, voivat olla jonkun itsetekemätkin).

Ja mitäkö pikkuherra sitten piirsi? Kuulemma autoja, tietysti. Niitä löytyy tästä teoksesta yhteensä neljä.

Toukka loves to draw. He usually draws cars :) At least that's what he says ;)

4 kommenttia:

 1. Äh, taas tää bloggeri temppuilee-piti vain kiittämäni ed.postaukseen liittyen, käyn heti tutustumassa kaupan valikoimiin! Mukavaa päivää, ihana pieni piirtäjä!

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni piirtäjä siellä! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä alkaa piirtäminen olla myös pop, pitää Suomessa hommata välineitä. Itseäni jostain syystä mietittää erityisesti noiden kynien kemikaalit, meidän ipana kun vielä aika kiihkeästi nuoleskelee kaikkia. Pitäsi jaksaa ottaa selvää, löytyiskö markkinoilta jotain mahd. luonnonmukaista.

  VastaaPoista
 4. Aamunkukka: Ole hyvä vain! :)

  Johanna: Kiitos!

  Mizumi: Mä olen miettinyt samaa. Meille on noi kynät kulkeutuneet muualta. Osa puuväreistä tuli joltain lentomatkalta lastenpaketista ja osa tuli lahjaksi, samoin kuin nuo vahaliidut. En sitten oikein osaa olla niitä käyttämättä kun ne kuitenkin ovat meillä. Toukka ei onneksi enää laita asioita suuhun (ellei sitten ole kyse syötävästä :D), joten aivan hirmuisesti ei hirvitä, mutta jatkossa kun ostan itse niin mielelläni jotain "luomuja" sitten. Jos löydät jotain niin vinkkaa ihmeessä! :)

  VastaaPoista